Et tag til rum uden grænser

Annonce – Dato 26 jan 2021

Et tag til rum uden grænser

– Det flade tag Acubis har været på markedet siden marts 2018, og det er for længst blevet en klassiker. Det er der gode grunde til: Det harmonerer optimalt med kubisk arkitektur og har et overbevisende, puristisk design, fremhæver Sylvia L. Dondorff, sales manager, nordic countries hos Solarlux Scandinavia AB og fortsætter:

– Den indvendige statik giver Acubis en diskret elegance. Den smalle, omløbende blænde med en højde på 253 mm understreger den spinkle karakter. Det rigt facetterede system kan udføres fritstående eller med tilknytning til husets arkitektur. Den klassiske terrasseoverdækning er dermed blot en ud af mange muligheder. For Acubis egner sig også som integreret tagsystem, til en beskyttet, åben terrasse eller til at udvide en restaurants udendørs areal, pointerer Sylvia L. Dondorff.

Det flade tag Acubis fra Solarlux

Det flade tag Acubis sætter nye standarder med hensyn til fleksibilitet og anvendelsesmuligheder. I kombination med skyde- eller skydedreje- systemer fra Solarlux kan der skabes lodrette indglasninger, så taget kan udvides til en udestue. Med sit neddæmpede design tilpasser glaskubussen sig som et selvstændigt rum til alle omgivelser. – Det er dog ikke kun formgivningen, men også de tekniske finesser, der gør Acubis til noget helt enestående. Den næsten usynlige taghældning på to grader sørger for at aflede regnvandet på kontrolleret vis. Desuden muliggøres vandafledningen via en tagrende samt et skjult nedløbsrør. Den kontrollerede statik yder sikkerhed under ekstreme vejrforhold med for eksempel sne- eller vindbelastninger. Ud over at opfylde glasstandarden DIN 18008 er dette flade tag også CE-mærket. Der kan indskydes stålforstærkninger i de bærende profilers kamre, så man kan opnå maksimale åbnings- og spændvidder.

Tilbagetrukne støttepæle giver kubussen et endnu mere spinkelt udseende. Med ekstraudstyr kan der skabes en helt unik atmosfære. For eksempel kan der integreres LED-projektører i spærene og hele vejen rundt i blænden. Alle komponenter kommer fra Solarlux – fra én og samme leverandør. Dermed er der garanti for at produktet overholder certificeret kvalitet og fungerer i mange år.

terrasse fra Solarlux

Er du interesseret i at vide mere om Solarlux produkter?

Vi tilbyder et webinar i uge 8, hvor vores projektsælger Sonny Curtis præsenterer vores firma, sortiment og referenceprojekter i Danmark - Fredag den 26/2 kl 10.00, 30 minuter inkl. tid til spørgsmål. Hvis du vil tilmelde dig, skal du bare sende en e-mail til scandia@solarlux.com.

Se mere på solarlux.com/dk/arkitekter.html og www.solarlux.dk/dk/terrasseoverdakning/sdl-acubis.cfm

Textproduktion: byggeplads.dk

Mere om produktet Terrasseoverdækning og udestuer

Terrasseoverdækning og udestuer

Solarlux tilbyder terrassetage som kan nydes hele året rundt

SDL Atrium plus

SDL Atrium plus

Terrasseoverdækning/udestuer Aluminium

Læs mere

SDL Acubis

SDL Acubis

Terrasseoverdækning/udestuer Aluminium

Læs mere

SDL Alerio

SDL Alerio

Terrasseoverdækning/udestuer Aluminium

Læs mere

Terrasseoverdækning SDL Aura

Terrasseoverdækning SDL Aura

Træ/aluminium konstruktion, uisoleret

Læs mere

TERRASSEOVERDÆKNINGER
Living brochure

Living brochure

Velvære i hjemmet

Læs mere

BIM

BIM

Se BIM-data her

Læs mere

Terrasseoverdækning fra SOLARLUX

Terrasseoverdækning fra SOLARLUX

Nyd din have uanset vejret med terrasseoverdækning

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår