Erstat traditionelt stål og gør en reducering af CO2 med op til 90%

Annonce – Dato 1 nov 2022

Man kan reducere CO2 med op til 90% med et nyt og grønnere byggemateriale.

PP Nordica - Bæredygtigt byggemateriale PP Nordica på Building Green

Der spares ressourcer og tid i byggeprojektet, og man opnår en væsentlig forbedring af arbejdsmiljøet, og ikke mindst det økonomiske. Det kan anvendes til diverse bygningskonstruktioner som bruger traditionel armering. For der findes en udvikling og en grøn erstatning, til den meget udbredte og velkendte stålarmering, som engang var en nødvendighed. I dag har PP Nordica Danmark udviklet en bæredygtig og værdiskabende alternativ til byggebranchen, der ønsker en effektivisering og optimering af stålarmering, som vil give en indflydelsesrig påvirkning til miljøet, økonomien og det sociale i bygge- og anlægsbranchen.

Et bæredygtigt byggemateriale

Det grønne materiale, som vil gøre en markant forandring for byggebranchen, er de 40 mm lange DurusEasyFinish fibre, som har en betydningsfuld effekt i reduceringen af CO2, og er dokumenteret i miljøvaredeklarationen (EPD) der viser en CO2 besparelse på op til 90%, sammenlignet med traditionel stålarmering. Det vil derfor fremme byggebranchens klimaaftryk, som fra den 1. januar 2023 bliver essentielt, når der indføres krav om grænseværdi for C02 udledning fra bygningens livscyklus, herunder LCA, som angiver bygningens klimabelastning. Man opnår en nemmere, hurtigere, billigere og mere bæredygtigt byggeri, når man erstatter ståarmeringen med DurusEasyFinish fibre. Arbejdstiden og det ressourcekrævende koordinationsarbejde spares væk. Kraner og maskiner, at løfte, bukke, bøje og placerer og installerer stålnet eller stålstænger er elimineret, og derved forbedres arbejdsmiljøet og sikkerheden væsentligt. DurusEasyFinish fibre blandes direkte i betonen på betonværkerne rundt omkring i Danmark, dermed kan alle uanset geografisk placering, få leveret færdigarmeret beton direkte til byggepladsen, klar til øjeblikkelig støbning.

PP Nordica Danmark er leverandør, som rådgiver, beregner og tilbyder materialer til at armere betonkonstruktioner. Hovedkontoret er placeret i den vestjyske by Ansager, med regionale salgschefer i hele Danmark, som står til rådighed for kunderne. ”Vi ønsker at bidrage til det bæredygtige byggeri, og det glæder os, at vores kunder ikke blot opnår en grønnere og bedre løsning for byggeriet, men også sikre deres medarbejdere i mange år endnu,” fortæller adm. Direktør i PP Nordica Danmark, Sune Olsen.

Vi udstiller på Building Green Copenhagen. Mød os på stand nr. 160.