Din bæredygtige partner

Annonce – Dato 20 mar 2023

PP Nordica Group er nordens eksklusive rådgiver og leverandør af konstruktionsfibre. Vi har udviklet et værdiskabende, og bæredygtigt alternativ til bygge- og anlægsbranchen, som kan erstatte armeringstål, og give en indflydelsesrig påvirkning til miljøet, økonomien og det sociale i hele byggeprojektet.

PP Nordica Group er nordens eksklusive rådgiver og leverandør af konstruktionsfibre

Vi har over flere års erfaringer med udvikling, og anvendelse af fiber armering i flere lande, deriblandt Danmark, Sverige, Baltikum, Norge og Polen. Vi har revolutioneret betonkonstruktioner, og elimineret behovet for stål i mange applikationer bl.a. Frimærket i Herlev, udvidelsen af terminal 3 i Københavns Lufthavn, Posttorvet i Herlev, Ovalen i Roholmsparken, Botanisk have i Aarhus, Arla lagerhaller i Videbæk, Danish Salmon i Hirtshals, Handbjerg Marina ved Limfjorden, Testcenter Oksbøl, og mange andre projekter.

Det har medført stor CO2 reduktion for miljøet, til de kommende generationer. For DURUS®EasyFinish fibre tilbyder overlegen ydeevne og omkostningsbesparelser, samt sundheds- og sikkerhedsfordele. Den tredimensionelle rust- og korrosionsfri syntetiske fiberarmering, giver også en længere levetid for den færdige betonkonstruktion.

Miljøvaredeklarationen EPD, viser en CO2 besparelse, på op til 90% sammenlignet med traditionel stålarmering. Desuden kan man gå ned i eksponeringsklasser, og spare penge på betonen. Idet eksponeringsklasserne leder til krav om dæklag og revnevidder, vil det også være en besparelse man opnår, da fibrene ikke ruster. Samlet medfører det en større økonomisk besparelse på projektet, og en stor CO2 reduktion.

 DURUS®EasyFinishgrøn omstilling ved brug af fibre

Vi har stor fokus på kunderådgivningen, og samspillet mellem reduktionen af miljøaftryk, og optimeringen af projektøkonomien, som vi kan garanter, er en mærkbar gevinst for vores kunder. Man skal ikke købe, opbevare, placerer eller reparer stålnet, der ingen planlægning, indkøb eller bearbejdning af armeringsjern. En væsentlig reduceret arbejdskræft er påkrævet, da der ikke er stål, som skal placeres og koordineres, samtidig bliver arbejdstiden reduceret og arbejdsmiljøet forbedret, når kraner, maskiner, løftegrej, at løfte, bukke, bøje og placerer stålnet eller stålstænger er fjernet.

Vi hos PP Nordica Group vil sætte et betydningsfuldt stempel, på en grøn omstilling ved brug af fibre, og sikre den miljømæssige, sociale og økonomiske gevinst for byggebranchen, baseret på et solidt og fagligt grundlag. Kontakt os uforpligtende for referencer og konkrete bud på igangværende eller nye projekter, og lad os hjælpe med at gøre en markant optimering i dit byggeprojekt.

Vi udstiller på byggerimessen i Fredericia. Mød os på stand D-5218.