Eqi frostsikker fritstående bruser 5080 i kobber eller rustfrit stål

Annonce – Dato 6 Aug 2020

Ude-badeværelset er en ny boligtrend i både parcel- og sommerhuse. Nu vælger stadig flere livskvaliteten ved at kunne tage bad i det fri og etablerer et ude-badeværelse. Her udnyttes de installationer med varmt og koldt vand, som man har inde i huset, til en udendørs løsning med høj komfort.

Eqi frostsikker fritstående bruser 5080 i kobber eller rustfrit stålNyd et bad i det fri fra Eqi

UAlt er VA-godkendt og udført i rustfri stål eller kobberdendørs badeværelser med permanente installationer af god kvalitet

Rørene føres ud gennem ydermuren, og nogle vælger at lave en ekstra dør. Alt efter temperament sættes der også vægge eller anden afskærmning op, så man står i læ og har samme privatliv som indendørs. ”Det er en klar trend, at der etableres udendørs badeværelser med permanente installationer af god kvalitet”, fortæller Roland Thorsen fra Eqi, ”Først kom udekøkkenet, og nu opdager mange glæden ved at tage bad i det fri.”

Hvad kræves der af installationen?

Det vigtigste krav til et udebadeværelse er, at installationen er frostsikker året rundt. Her har Eqi udviklet en patenteret løsning, hvor både rør og brusehoved tømmes helt for vand, når man er færdig med at bade. Arbejdet med rørføringen af varmt og koldt vand – plus afløbet – skal laves af en autoriseret VVS-installatør.

En investering med kvalitet

”Alt er VA-godkendt og udført i rustfri stål eller kobber, så man får topkvalitet med en holdbarhed helt op til 30-40 år”, siger Roland Thorsen, ”Det gør et permanent ude-badeværelse til en investering, der øger husets værdi.” Der kan både vælges væghængte og fritstående installationer.

Se produktblad her

Hent brochurer her

Mere information: www.eqi.dk, tlf. 7566 1700.

Mere om produktet Brusere til haven, året rundt

Væghængt udendørs bruser
Fritstående udendørs bruser
Væghængt udendørs kobberbruser
Fritstående udendørs kobberbruser
Frostsikkert arbejdsvand

Frostsikkert arbejdsvand

Fritstående Tappehane

Læs mere

Fritstående bruser
Fodbetjent tappehane

Fodbetjent tappehane

Til skoler, børnehaver og offentlige områder

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår