Bliv frostsikker med Eqi

Annonce – Dato 9 Dec 2021

Eqi tilbyder markedets bedste og mest simple løsning, når det kommer til at frostsikre udendørsinstallationer. Eqi tilbyder frostsikre produkter mod den danske kulde, hvis blot den vandledning, som forsyner deres produkt, er frostfri. Den simple løsning beror på Eqi’s patenterede glideventil, som tømmer produktet efter brug. Uden vand i produktet kan en frostsprængning nemlig ikke finde sted.

Eqi, frostsikre brusere, postventiler og vandposte

Eqi brusere, posteventiler og vandposte

Eqi har en række frostsikre produkter, som kan tages i brug på udendørsarbejdspladsen, der har brug for rindende vand året rundt, eller til den hjemlige luksus, hvor man ønsker et varmt brusebad i det fri. Om man ønsker et væghængt eller fritstående produkt, så har Eqi en løsning.

Se produkter her

Eqi, frostsikker postventil

Kvalitet med Eqi

En investering i Eqi er langsigtet investering. Alle vores produkter er VA-godkendt og udført i rustfri stål eller kobber, så man får slidstærke produkter, der kræver minimal vedligeholdelse. Ved køb af fritstående havevandposte medfølger der brønd. Arbejdsvandposte installeres uden brønd, så man let kan tage vandposten med på nye byggepladser.

Se forhandlere og installatører her

Få yderligere information om Eqi's frostsikre løsninger her, tlf. 7566 1700.