Eqi giver sikkerhed mod frosten

Annonce – Dato 13 jan 2022

De selvtømmende armaturer forhindrer frostsprængninger

Med de globale klimaforandringer vil vejret blive mere ustadigt. I fremtiden vil vejret i de kolde vintermåneder let kunne svinge fra flere plusgrader til hård frost på blot et enkelt nattedøgn. Dette udsætter udendørsinstallationer for et hårdere pres end nogensinde før.

De selvtømmende armaturer forhindrer frostsprængninger

Rindende vand året rundt uden problemer

For husejeren, landmanden eller entreprenøren der har brug for rindende vand året rundt, kan dette problem i bedste fald være tidskrævende og irriterende, da man må holde sig ajour med vejrprognoserne. I værste fald kan det blive en dyr og stressende oplevelse at få en vandsprængning.

Eqi giver sikkerhed mod frosten, vandhane bruserb fra Eqi

Frostsprængninger kan ikke finde sted

Med de selvtømmende produkter fra Eqi behøver man dog ikke at bekymre sig om frostsprængninger. Disse produkter er designet med henblik på at lede vand ud af vandhanen eller bruseren efter brug. Uden vand i rørene kan produktet nemlig ikke fryse til, og en frostsprængning kan derfor ikke finde sted. Dog er det nødvendigt, at vandforsyningen, der leder vand til produktet, er frostsikker.

Se Eqi’s udvalg af produkter

Yderligere information: www.eqi.dk, tlf. 7566 1700.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår