Ejendommens faldstammer kan renoveres i løbet af én dag

Annonce – Dato 27 jan 2023

Med Proline-metoden kan beboerne i ejendommen tage badeværelset i brug allerede samme aften.

Ejendommens faldstammer kan renoveres i løbet af én dag

Det er som oftest ikke nødvendigt at banke huller i gulve og lofter i badeværelserne for at renovere etageejendommens faldstammer.

Proline Group har været i Danmark siden 2009 og er markedsførende i rørrenovering. Et af hovedområderne for den landsdækkende virksomhed er renovering af faldstammer i etageejendomme. Det sker hovedsageligt med Proline-metoden, hvor teknikerne støber nye rør i polyesterbaseret plast inde i de eksisterende rør i løbet af en enkelt arbejdsdag.

På et tidspunkt løber alle etageejendomme ind i udfordringer med faldstammer, der ikke længere fungerer godt nok. Traditionelt har løsningen været at udskifte faldstammerne, men Proline-metoden har adskillige fordele i forhold til en tidkrævende udskiftning, hvor beboerne i nogle tilfælde skal genhuses.

Proline faldstammer Proline Group og faldstammer

HALV UDGIFT

Med Proline-metoden er faldstammerne klar til at tage imod spildevandet igen, når beboerne i ejendommen kommer hjem sidst på eftermiddagen. Generne for beboerne er minimale, der skabes minimale mængder affald, og den samlede pris for renoveringen er i gennemsnit under det halve af udgiften til en udskiftning af rørene.

”Med vores metode skulle beboerne gerne komme tilbage til lejligheden og opleve, at den ser ud fuldstændig, som de forlod den”, forklarer projektleder Tobias Tangaa fra Proline Group.

Proline Group kalder metoden for ”relining”, den er også kendt som ”coating”. Besparelserne bliver især store, hvis badeværelserne er nyrenoverede, eller faldstammerne er skjulte.

Proline Group 10 års tæthedsgarantiRelining, faldstammer

NYT RØR I DET GAMLE

Ved Proline-metoden renses de eksisterende rør, og derefter støber en roterende dyse nye rør inde i rørene med en polyesterbaseret plast i flere lag, som hver især hærder på en times tid. Når processen er slut, er der støbt et 3-4 mm nyt rør indeni det gamle rør, som er meget hårdt og slidstærkt.

Beboerne kommer hjem til en lejlighed, hvor problemet er fikset på en enkelt dag, og de kan ikke se, at medarbejderne fra Proline Group har været der. Det er en stor forskel i forhold til traditionelle udskiftninger, som kan tage flere uger og kræve genhusning af beboerne i hver enkelt opgang på skift.

renovering af faldstammer, tagnedløb, gamle skorste, ventilationskanaler FLERE METODER

Proline Group arbejder også med en anden metode kaldes Prosoc-metoden. Her renoveres kloakrør ved at udforme rørmateriale af polyesterfiber med indvendig PU-coating. Derefter udføres såkaldt strømpeforing, hvorved der skabes et nyt rør inde i det gamle. Røret hærdes efterfølgende, indtil det opnår den nødvendige hårdhed.

Også strømpeforing er væsentlig billigere end en traditionel renovering, hvor de gamle rør graves op erstattes med nye.

”Begge metoder giver en garanteret levetid på rørene på minimum 50 år, hvilket er samme levetid, som VVS’erne giver en helt ny faldstamme'', fortæller projektleder Tobias Tangaa fra Proline Group.

Derudover giver Proline Group 10 års tæthedsgaranti.

PROLINE GROUP

Proline Group udfører de fleste opgaver i beboelsesejendomme. Udover faldstammer og kloaker renoverer virksomheden også tagnedløb, gamle skorste, ventilationskanaler og –skakte ved at tætne dem indefra.

Proline Group ejes af den svenske industrikoncern Lifco AB, som har 3.000 medarbejdere i 20 lande. Danmarks-afdelingen er landsdækkende med baser i Greve og Fredericia.

Yderligere information: Salgsafdeling, info@proline-group.dk, tlf.: 6331 8545 (Tast 1), www.proline-group.com/da

Mere om produktet Faldstammer

Brochure - Proline metoden
Relining
Strømpeforing
PROLINE VISER VEJEN

PROLINE VISER VEJEN

Kvalitet, erfaring og metode

Læs mere

Brochure - Prosoc
Proline Relining System DK

Proline Relining System DK

Nye faldstammer uden udskiftning

Læs mere

Relining og strømpeforing af faldstammer

Referenceprojekter fra Proline Danmark ApS

AAB afd. 50

AAB afd. 50

Udv.renovering | København | 220 Mio.kr

Udv.renovering af boligblokke i København med 272 lejligheder på 8 etager . S...

Relining af A/B Solhøj

Relining af A/B Solhøj

Aalborg

Andelsboligforeningen A/B Solhøj har fået renoveret træstammer, hermed er d...

Relining af lejligheder i Elstedhøj

Relining af lejligheder i Elstedhøj

Århus

Elstedhøj 1-40. Sønderskovvej 153-163. Afdelingen omfatter to b...

Relining af lejlgheder på Sundholmsvej

Relining af lejlgheder på Sundholmsvej

Sundby

Ejerforeningen Engsund er beliggende på Englandsvej 14-16 og Sundholmsvej 1...