Ecotap® Load Management fra NEWTEK

Annonce – Dato 24 sep 2020

Det høje niveau af lastbalancering på Ecotap® opladningssystemerne

Det høje niveau af lastbalancering på Ecotap® opladningssystemerne er unikt og gør dem markante på markedet. Her måles den strøm, der i øjeblikket ikke kræves af bygningen, og distribueres videre til laderne. Systemet kommunikerer med elbilerne og kan derfor distribuere elektriciteten optimalt og sikre så meget strøm som muligt til opladningsnettet.

Flere niveauer af lastbalancering mulige

En Ecotap® lader kan derfor fungere i næsten enhver situation og forhindrer unødvendige, dyre og tidskrævende udvidelser af strømforsyningen. Dette er vigtigt, fordi ikke alle elbiler kan oplade med samme hastighed (1-/2-/3-faset). Med Ecotap® Load Management er flere niveauer af lastbalancering mulige og ikke uvæsentligt, så er softwaren gratis for kunderne!

Lastbalancering mellem 2 ladepunkter på 1 dobbelt lader 

Alle Ecotap® ladere er egnede til at levere 22 kW pr. ladepunkt. Denne effekt er dog ikke altid til
stede, hvorfor det er nødvendigt at fordele strømmen. F.eks. hvis der kun er 22 kW (32A) tilgængelig og to elbiler vil oplade samtidig, så deler laderen de 22 kW over de to elbiler, så de begge kan oplade ved 11 kW (16A). Så snart en af elbilerne forlader laderen eller batteriet er fuld opladet, returneres den tilgængelige effekt automatisk til den anden elbil, som derefter kan fortsætte med at oplade med maksimal effekt.

Statisk lastbalancering mellem multible ladepunkter på multiple ladere 

STATISK LASTBALANCERING MELLEM MULTIBLE LADEPUNKTER PÅ MULTIPLE LADERE 

Når flere ladepunkter (f.eks. tre dobbeltladere med i alt 6 ladepunkter) er forbundet til den samme sikring, kan denne effekt fordeles med f.eks. 66 kW (± 100A) over elbilerne. Hvis seks elbiler oplades på samme tid, deles effekten mellem disse seks elbiler, og de får alle 11 kW. Når tre elbiler forlader laderen eller er fuldt opladet, kan alle biler oplade ved maksimal effekt.

Dynamisk lastbalancering mellem multible ladepunkter på multiple ladere

Endelig kan der også balanceres når den tilgængelige mængde strøm er svingende. Hvis maks. er på 100A i det foregående eksempel som også er beregnet til andre elforbrugende apparater i bygningen, vil den maksimale effekt ikke altid være fuldt tilgængelig for elbilerne! 

Ladestationernes samlede kapacitet er begrænset til 100A. Ved at placere Ecotap® Load Balancer i hovedtavlen, der måler forbruget i bygningen, beregnes hvor meget strøm der er til rådighed for laderne. 

Ladestationernes samlede kapacitet er begrænset til 100A. Ved

Hvis en bygning f.eks. har en 100A stikforbindelse og der er forbundet tre dobbeltladere, kan laderne distribuere 100A, som forklaret ovenfor, når der ikke forbruges energi i bygningen. Når selve bygningen også har brug for strøm (f.eks. 20A), fordeles kun 80A (± 55 kW) over laderne, så 13A (± 9 kW) kan fordeles på seks elbiler. 

Fase rotation

Endelig har Ecotap® dobbeltladerne indbygget et faseskift som betyder, at to 1-fasede elbiler aldrig trækker på den samme fase! Således behøver bilerne ikke at være balancerede, fordi detektering finder sted i systemet. Som en yderligere fordel vil elbilen oplade hurtigere.

Yderligere information: www.newtek.dk, tlf. 21 24 24 54.
 

Mere om produktet Ladestandere til EV (biler)

Ladestandere til EV (biler)

Ecotap udvikler ladere til E-Mobilitet (elbiler, elmotorcykler, elcykler og elscootere)

 

AC – HJEMMELADER (0-22KW)
AC – LADEROBOT (0-22KW)

AC – LADEROBOT (0-22KW)

Offentlig laderobot (1x)

Læs mere

AC – DESIGNLADERE (11/22KW)
AC – DESIGNLADERE (11/22KW)
AC – DESIGNLADERE (11/22KW)
Ladestandere AC 0 - 44 KW
Ladestander AC slank søjle
Ladestander AC - bred søjle
Hurtiglader DC station

Hurtiglader DC station

Kempower T-500 og T-800

Læs mere

Hurtiglader - DC vægmodel

Hurtiglader - DC vægmodel

Ecotap® DC15, 22 og 30 KW

Læs mere

Hurtiglader DC station
DC - LYNLADER (180KW)
DC - LYNLADER – HPC (op til 460KW)

DC - LYNLADER – HPC (op til 460KW)

Kempower C-Serien (op til 480KW DC)

Læs mere

AC Ladekabler

AC Ladekabler

Række højkvalitets opladningskabler til elbiler fra tyske LAPP®

Læs mere

Ladestander - Afmærkning

Ladestander - Afmærkning

Afmærkning til ladestandere - tilbehør

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår