Det nye TAASINGE TAG

Annonce – Dato 12 Dec 2019

Nu kan ventilerede og uventilerede, præfabrikerede tagelementer tænkes ind som en idéel løsning til erhvervsbyggerier: En af de klare fordele ved det nye TAASINGE TAG fra TAASINGE ELEMENTER er muligheden for at lukke byggeriet langt hurtigere end ved en traditionel tagløsning. Samtidig får man et produkt med en af markedets bedste bæredygtighedsprofiler – og en ekstrem lav klimapåvirkning.

Valhallen Hundige - ventilerede og uventilerede, præfabrikerede tagelementer

NEM PRISSÆTNING AF EN KOMPLET TAGLØSNING

Med TAASINGE TAG bliver beregningsprocessen nem - og med en overskuelig prisliste, baseret på de gældende krav til U-værdien, kan kunden på kort tid træffe beslutning, bestille og hurtigt få varen leveret på byggepladsen.

LYD- OG STØJDÆMPNING

TAASINGE TAG kan leveres med præmonteret træbetonloft, som giver en yderst behagelig akustik i produktions-lokaler, børneinstitutioner, butikker o.l.

MONTAGE

TAASINGE ELEMENTER tilbyder nu også montage til konkurrencedygtige priser. TE MONTAGE er vores eget montageteam, som sørger for, at alt arbejde udføres efter kravspecifikationerne og montageforskrifterne.

DETAILPROJEKTERING

TAASINGE ELEMENTER udfører detailprojektering på baggrund af projektmateriale. Tagelementer dimensioneres og udføres i overensstemmelse med gældende normer og standarder—og kunden og byggeriets rådgivere.
TAASINGE ELEMENTER udarbejder detailtegninger og detailløsninger i tilknytning til den valgte tagelementløsning, herunder til tilgrænsende bygningsdele mv. - når ordren er accepteret af kunden. Når alle tagelementer er færdigprojekterede, udarbejdes en montageplan, som angiver elementnumre, montagetegninger, mål m.v. samt en pakkeliste. Herudfra udarbejdes en komplet montagemappe.

Bæredygtigt byggeri  fra Taasinge Elementer

BÆREDYGTIGE BYGGERIER

Bæredygtigt byggeri boomer, og træ er her det oplagte valg. Når man anvender træ til bygninger, lagrer byggeriet CO2 i hele dets levetid. På klimakontoen viser det sig, at CO2-aftrykket fra en tagkonstruktion fremstillet som et 400 mm trækassette element, belaster klimaet med en GWP på 54 kgCO2/(m2) – i modsætning til samme løsning udført som 240 mm betonhuldæk med en trykfast mineraluld, der belaster klimaet med ikke mindre end en GWP på 288 kgCO2/(m2) (Kilde: SBI, AAU)

Se mere på www.taasinge.dk

Du kan også følge os på LinkedIN

Kontakt TAASINGE ELEMENTER og hør mere om de mange muligheder

Salgschef Ole Hybel, tlf 62 22 54 55, mobil 2014 3208, ohy@taasinge.dk