Det er tid til at planlægge det nye skoleår!

Annonce – Dato 18 Feb 2021

Selvom det er hundekoldt, og vinterferien står for døren, er det faktisk ikke for tidligt at få klasselokalerne til det nye skoleår på plads. 

Uden for vinduerne hos Expandia i Kvistgård ved Helsingør, daler sneen lige så langsomt ned. Men i de varme kontorer er der fuld gang i forberedelserne, med at få midlertidige pladsløsninger klar til det nye skoleår i august. For den svenske moduludlejningsvirksomhed skaber hvert år rum og rammer til undervisning og leg for titusindvis af elever og lærere i skoler i hele Norden.

- Vi håber, at det nye skoleår bliver rarere og mere roligt – efter et år med nedlukninger og uvished på grund af corona. Det fortjener både børn og voksne, siger Torben Færch, administrerende direktør hos Expandia Moduler A/S i Danmark. 

Selvom det er hundekoldt, og vinterferien står for døren

To nøglefærdige skolemoduler

Expandia udlejer to præfabrikerede og nøglefærdige skolemoduler. De bruges begge som midlertidige løsninger – både i forbindelse med genhusning, når eksisterende skolebygninger skal ombygges. Eller ved pludseligt opståede skader – for eksempel skimmelsvamp, brand eller vandskader. Men mange af Expandias løsninger bruges også i de situationer, hvor en kommune har brug for en ”tænkepause”, for at få lavet den helt rigtige fremtidige løsning. 

- Antallet af nye elever i skoler – og naturligvis også børn i daginstitutioner – ændrer sig fra år til år. Det udfordrer naturligvis kommunerne, som skal kunne levere undervisning i gode lokaler, og i det skoleområde en elev hører hjemme i. Her er en midlertidig modulløsning oplagt, siger Torben Færch.

TO NØGLEFÆRDIGE SKOLEMODULER

Samarbejde gennem dialog

- Med mere end 20.000 moduler i vores udlejningsflåde, siger vi aldrig nej til en opgave. Vi holder meget af at skabe hurtige resultater. Men det er vigtigt for os, altid at lytte til ønsker og krav fra både bygherrer, brugere, arkitekter og offentlige myndigheder. Og der er tid og en god og velstruktureret proces, det rareste. For i en god dialog med vores kunde, opstår der tit en mere optimal og bedre økonomisk løsning. Det er jo netop i samarbejdet, at den gode opgave skabes. Derfor er det faktisk ikke for tidligt at gå i gang med lokaler, som skal være klar til de lune sommerdage i august – selvom sneen lige nu daler ned, slutter Torben Færch.

SAMARBEJDE GENNEM DIALOG

Læs meget mere om Expandias skolesystemer her

Mere om produktet Skole

Skole

Har I brug for midlertidige skolelokaler?

Expandia - S2000
Expandia - S3000
Miljørapport 2018

Miljørapport 2018

Læs vores miljørapport her

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår