Den nye skurvogn på byggepladsen

Annonce – Dato 18 jan 2022

Et projektkontor fra Expandia er den gamle skurvogns afløser. Med højt til loftet, fleksibel indretning, effektiv støjdæmpning og et bedre indeklima. Ligesom i et rigtigt kontor.

Projektkontoret er det ideelle valg for alle, der er trætte af gamle og udslidte skurvogne med dårlig udluftning og ringe akustik. For kontormodulerne fra Expandia er lyse og friske lokaler med effektiv støjdæmpning, så man slipper for larmen fra byggepladsen, og de kan sammensættes på kryds og tværs i op til tre etager.

Expandia, modulbyggeri - nye skurvogne

DEN RIGTIGE PLADS

Vi ved, at store byggeprojekter kræver god plads. Både ude og inde. Derfor hjælper vi med at sammensætte det helt rigtige byggelederkontor til netop jeres projekt. Og lige så mange kvadratmeter, som I har brug for, fortæller Torben Færch, direktør i Expandia Moduler A/S.

Projektkontor fra Expandia

ALT SAMLET ÉT STED

Projektkontoret fra Expandia er klar til brug fra første dag og er en komplet løsning med alt, hvad der skal til for at få arbejdsdagen til at hænge sammen.

I får lokaler, hvor jeres medarbejdere kan holde møder, pauser, lave kaffe, varme mad, spise frokost, gå i bad og klæde om. Og det er også muligt at få bade- og omklædningsfaciliteter kun for mænd, kun for kvinder eller til begge køn, forklarer salgskonsulent Niklas Fernandes.

Expandia Moduler, moderne lokaler

605 M2 TIL EINAR KORNERUP

Moderne lokaler, hvor man let kan tale med sine kolleger og dem, man arbejder sammen med. Og moduler med en miljøvenlig profil. Det var med til at gøre forskellen for entreprenørfirmaet Einar Kornerup A/S, som fik opstillet 605 kvadratmeter kontorplads og mandskabsfaciliteter fra Expandia i sommeren 2021.

Det er en moderne løsning. For eksempel ser man sjældent akustiklofter i pavilloner, og det er med til at give et godt indeklima. Der er også varmepumpesystem og LED-belysning, så løsningen er mere miljøvenlig og egner sig godt til DGNB-certificerede byggeprojekter, fortæller Steven Demant Yip, projektleder hos Einar Kornerup A/S.

Mere om produktet Midlertidigt kontor

Midlertidigt kontor

Har jeres virksomhed fået vokseværk?

Expandia rundt på 2 minutter

Expandia rundt på 2 minutter

Åbn brochuren og få hele historien om os. Kort fortalt.

Læs mere

Miljørapport 2020

Miljørapport 2020

Læs vores miljørapport her

Læs mere

Modulsystem k2000

Modulsystem k2000

Kontormodulerne K2000

Læs mere