Bygningsbærelejer & lyddæmpning

Dato: 4 Feb 2021

Forskellige bevægelser i de enkelte bygningsdele opstår under indflydelse af svind, krympning og temperaturændringer i betonen, samt forskellig elasticitet og styrke i de enkelte byggematerialer.

Når en bevægelse hindres pga. en fast sammenbygning, opstår kræfter som kan føre til revnedannelse. Hvis derimod bygningsdelen er adskilt af et leje, tillades en vis bevægelse. Afhængig af type, kan lejet desuden mindske transport af lyd gennem bygningskonstruktionerne.

Forskellige bevægelser i de enkelte bygningsdele opstår under indflydelse Når en bevægelse hindres pga. en fast sammenbygning,

Trykstyrker fra 6 MPa til 28 MPa, afhængig af format og type.

Stålarmerede elastomerlejerLæs mere på hjemmesiden om:

  • Stålarmerede elastomerlejer
  • Uarmerede elastomerlejer
  • Termisk mellemplade i stålkonstruktioner
  • Lyddæmpning til bygningskonstruktioner, når du ønsker et bedre indeklima
  • Tekstilarmerede elastomerlejer

Læs mere her: Bygningsbærelejer - bærelejer til betonkonstruktioner (gottfred.dk)

Se Calenbergs komplette program indenfor bærelejer, lyddæmpning og specialprodukter her: Elastomerlager - Calenberg Ingenieure (calenberg-ingenieure.de)

Links til korte præsentationsvideoer:

Teknisk support:

Som kunde kan man trække på Gottfred Petersens tekniske support, hvor de har egne, erfarne bygningskonstruktører ansat til at yde rådgivning fra fagmand til fagmand. 

Yderligere information: https://www.gottfred.dk/produkter/byggeri, tlf. 6341 1240.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår