Brusende velvære i badet

Annonce – Dato 18 jan 2018

Round og Square - nye brusehoveder fra Gustavsberg

Brusende velvære i badet

BRUSENDE VELVÆRE I BADET

Med de nye hovedbrusere Round og Square fra Gustavsberg opnår du helt enkelt den samme afslappende spafølelse hjemme, som når du tjekker ind på et lækkert hotel eller på et spaophold. Præcis som navnet antyder så har Round et rundt formsprog, mens Square er firkantet. Den 250 mm store hovedbruser giver rigeligt med vand, der dækker hele kroppen og med håndbruserens tre funktionelle indstillinger kombineres smarte funktioner med en stund af total velbefindende. Begge modeller fås i kombination med termostatarmaturer i forskellige design for en smart, komplet løsning fra Gustavsberg.

Fra badeværelse til velværelse

Vi tilbringer tæt på en time om dagen på vores badeværelser, så det er ikke så underligt at indretningen og de produkter, vi anvender der, er vigtige for os. Det moderne badeværelse er så meget mere end bare vask og toiletbesøg; det er for mange gået hen og blevet et socialt rum, hvor hele familien stimler sammen morgen og aften, men det er også et sted, hvor vi i højere og højere grad søger alenetid til afslapning og mental ro fra en travl hverdag. Det er simpelthen her, vi lader op på egen hånd og får en velfortjent pause. Vi ser også, at store brusehoveder spiller en større rolle på vores badeværelser og vi investerer mere i de mere luksuriøse af slagsen end før. For relativt små midler, som fx udgiften til en ny hovedbruser, kan du nemt skabe en herlig følelse af hjemmespa på dit eget badeværelse.

”Vi ser en tydelig trend på bruseområdet, hvor flere og flere vælger et brusearrangement med en hovedbruser, når de bygger nyt bad, renoverer eller bare trænger til lidt fornyelse. Mange satser også på, at brusehovedet skal være rigeligt stort til at give en reel følelse af masser af vand, hvor kroppen bliver gennemvarmet fra top til tå på et øjeblik. Det er luksuriøst med de store brusehoveder, der lidt giver følelsen af at stå under et vandfald og man opnår nemt et brus, der både fylder en med ro men som også giver energi til dagen afhængigt af, hvor kraftigt et brus, man indstiller strålerne til”, fortæller produktchef for brus hos Gustavsberg, Mattias Hermansson.

Noget for enhver smag

De nye store brusehoveder Round og Square fra Gustavsberg holder den højeste kvalitet, både når det gælder form og funktion. Brusehovederne fås både som komplette sæt med et termostatarmatur inkluderet i emballagen eller som et separat brusehoved, der passer til alle bruserarmaturer med ½” tilslutning opad.

Round og Square modellerne er supertynde og måler i diamater Ø250 mm eller er 250x250 mm store afhængig af modellen. Den faste hovedbruser er stor og sikrer rigelig vandgennemstrømning, som giver en behagelig og afslappende bruseoplevelse. Til at øge oplevelsen kan både bruserstang og hovedbruser tilpasses helt individuelt efter højden, så både store og små medlemmer i familien kan opnå den bedste komfort og funktionalitet. De mange indbyggede smarte funktioner gør Round og Square til det sikre valg. Brusemundstykkerne er udstyret med Easy Clean-design, der gør det nemt at tørre kalkaflejringer af. Selv montering er let med et fleksibelt vægfæste, der kan skrues eller limes på væggen.

Læs mere om de nye brusehoveder Round og Square og find meget mere inspiration til dit badeværelse på gustavsberg.dk.

Foto af fotograf: Jonas Gustafsson

Se flere billeder her.

Yderligere information; Pr-konsulent Pernille Holst Myers, Villeroy & Boch Danmark A/S, telefon 20 90 44 22 eller e-mail pernille@mytxt.dk

Referenceprojekter fra Villeroy & Boch Danmark A/S

Zleep Hotel Copenhagen Arena

Zleep Hotel Copenhagen Arena

Nybygning | København | 100 mio.kr

Nybygning af hotel/motel i København med 211 lejligheder på 6 etager . Selve ...

Comfort Hotel, Københavns Lufthavn

Comfort Hotel, Københavns Lufthavn

Nybygning | Tårnby | 1000 mio.kr

Nybygning af hotel & restauration i Tårnby med 605 lejligheder på 13 etager h...

Axel Towers

Axel Towers

Nybygning | København | 550 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 16 etager hvoraf 5 etager er unden ...

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Udv.renovering | Roskilde | 77 Mio.Kr

Udv.renovering af universitet i Roskilde . Selve byggeriet er påbegyndt febru...