Børneinstitution - tidligere Flyvestation Værløse

Jorton omdanner den bevaringsværdige officersskole på den tidligere Flyvestation Værløse til en DGNB-certificeret børneinstitution med Papiruld™ på loft og i hulmur. Det omfattende projekt, hvor der er tænkt i bæredygtighed både ved at genanvende materialer og ved at bygge med drifts- og vedligeholdelsesvenlige produkter, består af Jorton totalentreprenør, Rubow Arkitekter, Orbicon og Center for Bygningsbevaring. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

Papiruld Danmark A/S

Papiruld vælges til DGNB-byggeri pga de bæredygtige egenskaber

Entreprenørvirksemheden Jorton valgte Papiruld™ til hulmurs- og loftisolering af DGNB-certificeret projekt pga Papirulds bæredygtige egenskaber. I alt er der isoleret 661 m² hulmur og 756 m² loft i 350 mm tykkelse.

Byggeleder Lasse Rerup hos Jorton fortæller: ”Ved at bruge Papiruld™, som er et genbrugsmateriale, blev kravene om materialets egenskaber opfyldt til projektet. Det betyder, at vi kan opnå nødvendige point i forhold til at blive DGNB-certificeret. Oveni er CO2-udledningen fra et hus med isolering med Papiruld™ betydelig lavere end visse andre isoleringstyper, derfor var Papiruld Danmark yderst oplagte som leverandører til det her projekt. Udover at der er tænkt bæredygtighed ind i produktet, så har Papiruld™ en lav varmetabsværdi. Det spiller også meget ind.”

Lasse Rerup afslutter: ”Samarbejdet har været rigtig godt og de har leveret til tiden. Papiruld™ bliver indblæst, og det er utrolig effektiv, fordi man slipper for tilskæring og på at få det tilpasset spær og installationer, så det går lynhurtigt”.


Produktkoblinger

Tagisolering med Papiruld

Isoleringsmaterialet Papiruld kan anvendes til bl.a. tagisolering m.m.


Relaterede projekter

Børnehaven og Vuggestuen Krokushaven

Børnehaven og Vuggestuen Krokushaven

Nybygning | Horsens | 1 mio.kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i Horsens . Selve byggeriet er påbegyndt nov...


Børnehuset Myretuen

Børnehuset Myretuen

Nybygning | Hedensted | 15 mio.kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i Hedensted på 1 etager . Selve byggeriet er...


Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår