Børneinstitutionen Espelunden

Nybygning af vuggestue/børnehave i Rødovre på 2 etager hvor den ene etage er under jorden . Selve byggeriet er påbegyndt marts 2018 med en beregnet byggeperiode på 16 måneder til en anslået udgift på 34 mio.kr med et brutto areal på 1700 m².

Bygherren er Rødovre Kommune og som arkitekt er valgt Erik Arkitekter A/S. Projektet udføres i form af totalentreprise som håndteres af JFP Murer & Tømrer A/S som er totalentreprenør. ,som ventilationsentreprenør er Emil Hansen & Søn A/S og Emil Hansen & Søn A/S er valgt som VVS-entreprenør. El-installationerne håndteres af Hareskov Elektric A/S.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

Forbo Flooring A/S

Børnehuset Espelunden er en institution i Rødovre kommunes nyanlagte boligområde ’Irmabyen’. Arkitektur, indretning og design er udført i et tæt samarbejde mellem byggeriets rådgivere, udførende og med en engageret bygherre med både erfaring og ambitioner om innovation.

Linoleumsmontage med svejsetråd har været gulvbranchens foretrukne metode; nu er der imidlertid stigende efterspørgsel på belægninger, hvor linoleumsbanerne blot stødes og skæres sammen uden tråd. Ønsket er at opnå homogene og sammenhængende gulvflader. Forsøg med Marmoleum under vand i 72 timer viser, at belægningens fysik og dimensioner er uændrede. Derfor kan kanterne med fordel stødes sammen, så banerne bliver minimalt synlige.

Til Børnehuset Espelunden udviklede indretningsrådgiveren Cphrumdesign og Henriette Strøm et koncept til et oplevelseshus i børnehøjde: Robuste rammer med bløde og varme kvaliteter. Plads til livlig leg, men også til fordybelse i ro og fred. Alle gulve er udført med to farver fra Marmoleum splash ud fra et ønske om en stemning af aktivitet og bevægelse, men også harmoni og overblik. - Marmoleum splash er med til at sikre et godt akustisk miljø; og så er linoleum bare et behageligt materiale at være i nærheden af, kommenterer Henriette Strøm, Cphrumdesign. Derfor er en anden Forbo-linoleum også anvendt til en stor del af børnehuset Espelundens inventar og møbler: Furniture.

Furniture er beklædning på borde til både børn og medarbejdere, på en del fast inventar og som akustisk regulering inde i de legehuse, hvor børnene kan snuppe en pause i fred og ro.


Arkitekt
Erik Arkitekter A/S
Beton Entr.
JFP Murer & Tømrer A/S
Bygherre
Rødovre Kommune
El Entr.
Hareskov Elektric A/S
Ingeniør
Norconsult A/S
Jord/kloak Entr.
Spjald Entreprenørforretning A/S
Maler Entr.
Malerfirmaet Henry Hansen og Søn A/S
Murer Entr.
JFP Murer & Tømrer A/S
Totalentreprenør
JFP Murer & Tømrer A/S
Tømrer Entr.
JFP Murer & Tømrer A/S
Ventilation Entr.
Emil Hansen & Søn A/S
VVS Entr.
Emil Hansen & Søn A/S

Produktkoblinger

Linoleum

Marmoleum er Forbos brand inden for linoleumsgulve og står for alsidighed


Projektdetaljer

Kategori:
Opførelse af daginstitution
Adresse:
Børneinstitutionen Espelunden v/ Irmabyen
Nyholms Alle 47
Rødovre
Rødovre
Hovedstaden
Budget (Mio. ):
34 Mio.kr
Entr. form:
Totalentreprise
Brutto kvm.:
1700
Etager:
2
Kælder:
1
Byggestart:
Marts 2018
Færdigt:
Juni 2019
Byggeperiode:
16 Måneder
Oprettet:
2016
Opdateret:
2019-04-04

Relaterede projekter

Børnehaven og Vuggestuen Krokushaven

Børnehaven og Vuggestuen Krokushaven

Nybygning | Horsens | 1 mio.kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i Horsens . Selve byggeriet er påbegyndt nov...


Børnehuset ved Glyptoteket

Børnehuset ved Glyptoteket

Nybygning | København | 15,0 Mio.Kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i København på 2 etager . Selve byggeriet er...


Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår