Biotrans - fra madaffald til grøn energi

Annonce – Dato 1 nov 2022

Biotrans er specialiseret i totalløsninger inden for håndtering og genanvendelse af organisk affald. Vidt forskellige virksomheder og brancher opnår mange fordele ved at bruge systemet i deres daglige køkkendrift. Konceptet er enkelt og bygger på en totalløsning, der tilgodeser et bedre arbejdsmiljø, enklere arbejdsgange og en økonomisk fordelagtig håndtering af affaldet. I dag benyttes systemet fx af institutioner, hospitaler, hoteller, restaurationer og kantiner. Det er således et affaldssystem tilpassende til alle (stor)køkkener.

Biotrans - fra madaffald til grøn energi

Vi repræsenterer en moderne og grøn løsning til bortskaffelse af madaffald. Installeringen af madaffaldskværn giver alle medarbejdere i køkkenet en lettere og mere hygiejnisk arbejdsgang, da der spildes der mindre tid og energi på at transportere madaffald i spande, og samtidig reduceres lugtgener drastisk. Rengøringen bliver nemmere og logistikken i køkkenet forenkles. Kværnen fjerner hurtigt og effektivt madaffaldet, som opsamles centralt i en tankløsning, hvorfra det transporteres til nærmeste biogasanlæg. Biomassen anvendes bl.a. til produktion af grøn energi, fjernvarme og el. Vores arbejder kredser derfor rundt om et bedre arbejdsmiljø, nedsat CO2 med helt op til 80% pga. færre nødvendige transport af madaffaldet, optimering af arbejdsprocesser, recirkulation, grønnere regnskab og økonomi.

Biotrans - Moderene og grøn løsning til bortskaffelse af madaffald

Vores firma sælger ikke kun et produkt, men en grøn løsning, og det er derfor vi arbejder med en cirkulær økonomi og fortsat samarbejde mellem virksomhed og os. Vi rådgiver, installerer, tilbyder service og transporterer madaffaldet. Derfor er kværnen vores ansigt, men ikke hele vores produkt. Biotanken kommer i 3 former, og kan både nedgraves, placeres udenfor eller i kælderen, det vil sige, at kunden nemt kan få tilpasset en kværn alt efter ens behov, plads og økonomi. Dvs. vi sørger for en grundig vejledning, projektering, installation og en fast service- og tømningsaftale fra start til slut af projektet.

Igennem vores online kundeportal, har kunderne muligheden for at følge deres grønnere regnskab og skarpere CRS-profil. Vi stræber altid efter at finde den nemmeste og bedste løsning til vores kunder, og derfor tilbyder vi undervisning til køkkenet, så alle ved, hvordan man håndterer madkværnen, samt service året rundt. Det er et vigtigt element i vores generelle brugertilfredshed.

Samarbejdet mellem os og vores kunder er rigtig vigtigt, og det er med til at inspirerer og motiverer hinanden til en grønnere fremgang. Vi giver derfor vores kunder muligheden for at vise at de har lyst til at gå foran i bæredygtighedens navn og udtrykke deres miljøbevidsthed. På den måde er det også nemmere for nytilkommende at danne sig et overblik, om det er samme vej man har lyst til at gå eller allerede er på vej mod.

Biotrans - Mød os på Building Green KBH 2022Vi har haft fornøjelsen at bl.a. besøge Nyborg Strand, hvor direktør Jan Gimstrup har fortalt om deres grønne tilgang og hvorfor vi passede godt ind hos dem.

Igennem årene er vi kommet godt frem i skoene, og vi har taget nogle spring, der gør, at vi nu har været nomineret til flere bæredygtighedspriser og deltaget i Awards shows, i år glæder vi os over at være nomineret endnu engang til SDG Danmark TechAwards og, for første gang, Green Building.

Se video her

Vi udstiller på Building Green Copenhagen.
Mød os på stand nr. 103.