Bilkørsel på el fra 2020 - hvad vil det betyde for vores netværk af ladepunkter i Danmark?

Annonce – Dato 21 nov 2019

Kørsel i elbiler, forventes fra 2020 at stige kraftigt og antallet af nye elbiler, der leveres i 2020, bliver rekord stort. Så matematikken er ikke så vanskelig. Med alle de nye elbiler på vejen og en bilistgruppe, der kun vil vokse stærkt de kommende 10 år, skal der også være et tilstrækkeligt udbud af ladepunkter.

opladningsløsninger fra newtek

Gør ladestationen ved virksomheden obligatorisk!

Fra 2020 er det obligatorisk at tilbyde ladestationer ved nye og renoverede forretningslokaler med mere end 10 parkeringspladser. Europa-Parlamentet tog denne beslutning, for at stimulere elektrisk kørsel, men også for at øge dækningen af ladepunkter.

Mange virksomheder, hvad enten renovering eller ej, tager selv et skridt fremad med facilitere opladnings-punkter for deres forretningslokaler. På denne måde sikrer de, at de ikke kun tilskynder deres ansatte til at vælge en elbil, men også, at opladning på arbejdspladsen ikke er noget problem.

Giv lån til egen ladestation ved lejligheden!

Mange elbiler køres ikke som firmabiler. Og selvom de gør, er det ofte tilfældet, at man vil få brug for et ladepunkt hjemme ved privatboligen.

Bor man i en lejlighed, er det ofte vanskeligt at opfylde. Man bliver så nødt til at forespørge sin ejendomsadministrator (privat eller forening), hvor det kan være vanskeligt at få en ladestation på sit eget sted eller på parkeringspladsen eller i parkeringshuset, fordi det betragtes som en eksklusiv, kostbar affære.

- MEN nu kan vi tilbyde disse ejendomsejere, at finansiere købet af vores ladestationer for elbiler, på deres egen ejendom!

GIV LÅN TIL EGEN LADESTATION VED LEJLIGHEDEN!

Løbende udvidelse af netværket

Med et mål på mindst 100.000 ekstra opladningspunkter i de kommende år (i dag har vi ca. 11.000), vil meget ændre sig i vores lille lands ladeinfrastruktur.

Dette er ikke kun nødvendigt for at tilbyde et ladepunkt til den voksende gruppe af elektriske bilister, men også fordi de samme i stigende grad forventer, at et ladepunkt er til stede.

På hoteller, i parkeringshuse eller på parkeringspladser, hos virksomheder eller på offentlige steder; vi finder det mere og mere indlysende, at vi kan oplade vores elbil der. Og for at imødekomme dette ønske OG den meget tiltrængte forsyning, vil ladeinfrastrukturen blive udvidet kraftigt på alle områder i de kommende år.

både elbiler og ladestationer fra Newtek

Opladehastigheden forbedres fortsat

Endelig er lastningshastigheden også løbende rykket et pænt skridt fremad. Udviklingen i både elbiler og ladestationer står ikke stille – tværtom! En hurtigere opladningshastighed, der fortsat øges, vil sikre, at folk på midlertidige ladepunkter (eks. ved et kortere stop ved McDonalds eller ved indkøbscentret), ikke holder et ladepunkt besat i unødigt lang tid.

Vil du vide mere om de mulige opladningsløsninger fra os?

Fra hjemmeladere til hurtigopladere for det offentlige rum; så kontakt os på T: 21242454 og få rådgivning om hardware, installation, drift, service og finansiering.

Mere om produktet Ladestandere til EV (biler)

Ladestandere til EV (biler)

Ecotap udvikler ladere til E-Mobilitet (elbiler, elmotorcykler, elcykler og elscootere)

 

AC – HJEMMELADER (0-22KW)
AC – LADEROBOT (0-22KW)

AC – LADEROBOT (0-22KW)

Offentlig laderobot (1x)

Læs mere

AC – DESIGNLADERE (11/22KW)
AC – DESIGNLADERE (11/22KW)
AC – DESIGNLADERE (11/22KW)
Ladestandere AC 0 - 44 KW
Ladestander AC slank søjle
Ladestander AC - bred søjle
Hurtiglader DC station

Hurtiglader DC station

Kempower T-500 og T-800

Læs mere

Hurtiglader - DC vægmodel

Hurtiglader - DC vægmodel

Ecotap® DC15, 22 og 30 KW

Læs mere

Hurtiglader DC station
DC - LYNLADER (180KW)
DC - LYNLADER – HPC (op til 460KW)

DC - LYNLADER – HPC (op til 460KW)

Kempower C-Serien (op til 480KW DC)

Læs mere

AC Ladekabler

AC Ladekabler

Række højkvalitets opladningskabler til elbiler fra tyske LAPP®

Læs mere

Ladestander - Afmærkning

Ladestander - Afmærkning

Afmærkning til ladestandere - tilbehør

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår