Berøringsfri løsninger begrænser smitte

Annonce – Dato 19 jan 2021

HNC Group A/S forhandler berøringsfri hygiejneløsninger som beholdere til sæbe, håndsprit og papirservietter, håndvaske og armaturer med hygiejniske overflader samt hygiejneskærme, der begrænser smitte i det offentlige rum.

Håndvaske med hygiejniske overflader

Ud over berøringsfri vandhaner samt beholdere til sæbe, håndsprit og papirservietter producerer Franke også håndvaske med hygiejniske overflader, der er nemme at rengøre. Sammensætningen af overfladen hindrer desuden bakterier og mikroorganismer i at sætte sig fast, så håndvaskene egner sig fx til hospitaler.
”De hygiejniske løsninger er ikke blot gode i sundhedssektoren, der er domineret af mange syge, ældre og svage; de er også velegnede til skoler og andre institutioner, i lufthavne og sportscentre,” fortæller Kim Nielsen.

”De berøringsfri beholdere og vandhaner fra FrankeGod håndhygiejne er ikke kun vigtig i disse tider, hvor verden

Berøringsfri vandhaner og beholdere hindrer spredning af bakterier og vira

God håndhygiejne er ikke kun vigtig i disse tider, hvor verden er hårdt ramt af corona-virus. Forskerne er enige om, at rene hænder er den sikre vej til at undgå en lang række infektioner. Så god håndhygiejne hindrer også smittespredning af en lang række andre sygdomme. Ved at anvende en vandhane med sensor samt berøringsfri beholdere til sæbe og papirservietter skåner man sig selv og andre for mange bakterier og vira.
”De berøringsfri beholdere og vandhaner fra Franke er oplagte og hygiejniske valg i offentlige rum, hvor mange mennesker mødes,” siger Kim Nielsen, der er Managing Director hos HNC Group.

Minimer smitte med en hygiejneskærm

Med en gennemsigtig hygiejneskærm beskytter man effektivt mod spredning af bakterier og virus. HNC Group har udviklet et system af beskyttelsesvægge i forskellige størrelser og designs, som giver en effektiv beskyttelse og sikrer den anbefalede afstand imellem personale samt mellem personale og kunder. Hygiejneskærmene er konstrueret i lette aluminiumsprofiler og stærkt plexiglas, som giver en let og robust konstruktion, der nemt og hurtigt kan opsættes og flyttes efter behov.
De forskellige designs kan nemt kombineres med hinanden, og hvis der er behov for specialløsninger, fremstilles de hurtigt og enkelt pga. det fleksible aluminiumssystem, de er opbygget omkring.

Firmaprofil

HNC Group er officiel forhandler af Frankes sortiment af sanitære produkter til det offentlige rum, som også omhandler vaske, toiletter, brusepaneler og øvrigt udstyr til etablering af totalløsninger. Franke er en af verdens førende udbydere af produkter og løsninger til blandt andet badeværelser. Kvalitetsprodukterne fabrikeres i Europa og kan derfor leveres med kort varsel.

Læs mere om hygiejneskærme her.

Læs mere om Franke-produkter her.

Yderligere information: www.hncgroup.dk, tlf. 70 13 23 00, Email: sales@hncgroup.dk