Bæredygtige naturlegepladser i høj kvalitet

Annonce – Dato 11 jan 2022

Legestrukturer og naturfitness i robinietræ bringer naturen ind i et urbant miljø.

Naturlegeredskaber er utroligt populære og supplerer naturlige omgivelser eller bringer naturen ind i et urbant miljø. KOMPANs naturlegeredskaber og legestrukturer er fremstillet i robinietræ og produceres med fokus på høj kvalitet, lang levetid og stor legeværdi.

Bæredygtige naturlegepladser i høj kvalitet

Unikke legepladser i robinietræ

Vores valg af materiale er ganske enkelt taget på baggrund af træets holdbarhed. Robinietræets styrke ligger i dets årer, og vi lader årerne diktere hvordan og hvor vi anvender hvert enkelt stykke træ. Da alle stammer er forskellige, skaber vi udelukkende unikke og individuelle strukturer og legeredskaber. I vores sortiment finder du alt fra de mere standardiserede strukturer til specialdesignede legeskulpturer.

Naturlegepladser & naturfitness

KOMPAN er leverandør af naturlegepladser og naturfitness og kan hjælpe med alt fra design og projektering til installation og anlægsarbejde. Vi har leveret til flere større entrepriser, bl.a. Generationernes Hus i Aarhus. Derudover har vi også leveret løsninger til både Zoologisk Have i København, Randers Regnskov, Givskud Zoo m.fl.

Legestrukturer og naturfitness i robinietræ bringer naturen ind i et urbant miljøKOMPAN er leverandør af naturlegepladser og

Udfyld formularen her på siden hvis du kunne du tænke dig at gå i dialog om et løsningsforslag til dit kommende projekt.

Yderligere information: www.kompan.dk, tlf. 6362 1011.

Mere om produktet Legeplads

Legeplads

Legepladsudstyr og legeredskaber til store og små legepladser

Naturlegeplads

Naturlegeplads

Udforsk vores legeredskaber i træ

Læs mere

Netstrukturer

Netstrukturer

Klatrenet af enhver slags

Læs mere

Legetårne

Legetårne

Legestrukturer definerer legepladsen og giver den karakter og individualitet

Læs mere

Legeredskaber

Legeredskaber

Klassikere, der kan stå alene, og sammen bliver de til en fantastisk legeplads

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår