KOMPAN har hele værdikæden fra produktion til færdigt uderum

Annonce – Dato 22 nov 2022

Med egne designere, produktion, konsulenter og arkitekter er det muligt at skabe unikke projekter som imødegår vores kunders profiler og specifikke ønsker som det var hos FC Horsens.

Kompan - Færdigt uderum

(Sydbyens Bevægelsespark, FC Horsens, Horsens)

MATERIALER, REDSKABER OG MODSTANDSDYGTIG EGENPRODUKTION

Der er valgt modstandsdygtige materialer, som giver produkter i enestående kvalitet og holdbarhed.
Dette er med til at sikre en attraktiv og strålende bevægelsespark i mange år, der kan tåle at blive brugt igen og igen, år efter år, hvilket sparer tid og udgifter til vedligehold. Produkter af højeste kvalitet og med en høj funktionsværdi for brugerne sikrer, at løsningen holder over tid.

Redskaberne er valgt i iøjnefaldende og tiltrækkende designs.
Dette er med til at udfordre, motivere og inspirere til bevægelse hos både børn, unge, voksne som ældre. Alle redskaberne er udviklet på baggrund af forskning inden for leg og bevægelse samt brugerinddragelse, for at skabe glæde og begejstring samt fremme sundheden og social trivsel blandt brugerne.

HAR KOMPAN VIRKELIG EGEN PRODUKTION?

KOMPAN har et hold af dygtige ingeniører der designer innovative og ekstremt holdbare redskaber i de bedste materialer og konstruktioner. I udviklingsfasen testes alle produkter indgående inden lancering, og viden fra forskning samt tests med brugerinvolvering implementeres direkte i redskaberne.

Når et produkt eller løsning bliver bestilt, igangsættes den endelige fremstilling af produkterne på egne produktionsfaciliteter i Brno. Herefter sendes redskaberne direkte til kunden eller entreprenøren.

Centralt i Europa producerer vi redskaber til fitness, leg og bevægelse med bl.a. eget savværk og stålværk – se også her:

VI FIK SKABT EN ALSIDIG BEVÆGELSESPARK MED HØJ FUNKTIONSVÆRDI OG FÆLLESKABSFØLELSE

Missionen var at skabe en alsidig og inkluderende bevægelsespark til Sydbyen i Horsens. Den skulle, udover medlemmer af FC Horsens, også give plads til, at en bred brugergruppe kan benytte pladsen, bl.a. de nærliggende institutioner og byens borgere. Målet var en park, der byder på masser af bevægelse og ophold, hvilket også vil tiltrække nye brugere.

Med denne store bevægelsespark er skabt et univers, der er så unikt, at det både tiltrækker nye medlemmer, legende børn, familier, motionister og mange flere. Og ikke mindst kan pladsen bruges til at udvikle fodboldtalenter efter de nyeste metoder.

Kompan - Bevægelsespark med høj funktionsværdi Kompan - Alsidig og inkluderende bevægelsespark

Udfyld formularen her på siden og sæt skub til dine drømme!

Gå på opdagelse i vores verden af unikke løsninger til leg og bevægelse på vores hjemmeside her eller kontakt os på danmark@kompan.com eller tlf. 63 62 10 11.