Overflademontér din lege- eller aktivitetsplads korrekt og sikkert

Annonce – Dato 5 Apr 2022

Mange kan være udfordret på montering af legepladser eller udendørs fitnesspladser på særlige overflader som tag- eller betondæk uden at det ødelægger den underliggende konstruktion.

Overflademontér din lege- eller aktivitetsplads korrekt og sikkert

Det kan være let at planlægge store og vilde anlæg på de frie tagarealer ved større byggerier og bygningsområder. Man kan gå med drømmen om et stort tagområde, der inviterer alle bygningens gæster til en flot udsigt, eller man kan have planlagt et legeområde ovenpå en parkeringskælder, som inviterer de forbipasserende på bevægelse og inkluderende leg.

Tager man ikke hensyn til konstruktionen, når man planlægger og bygger disse områder, kan man ende med en løsning, der kan virke ufuldkommen, en løsning der ikke virker, eller en løsning der ikke står. KOMPAN har, i over 50 år, specialiseret sig i konstruktioner på alle typer overflader – også tagdæk – som åbner op for nye muligheder.

UNIKKE LØSNINGER OG MATERIALER

KOMPANs valg af materialer og montage på disse områder er ganske enkelt taget på baggrund af deres høje funktionalitet og levetid.

Man skal være særligt opmærksom på vægtbelastninger, tryk og træk samt arealet man arbejder på. Hvis det vejer eller trækker for meget, kan det have store konsekvenser på hele bygningens konstruktion – og har man for lidt plads, kan det være svært at finde plads til at fastgøre de nye udendørs redskaber.

Med specielle stålplader fra KOMPAN, er det nemlig muligt at reducere vægtbelastningen og fordele trykket.

DIN BEDSTE SAMARBEJDSPARTNER

At bygge en ny lege- eller aktivitetsplads kan lyde let som en leg, men det kan være meget kompliceret – især hvis den skal være god.

Som legepladsleverandør, er vi klar til at være din partner i processen. Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter og bedste udformning for dig, dine brugere og dit område. Vi sørger for, at den nye plads er korrekt og sikkert installeret.

Vi sørger for, at alt kommer til pladsen til tiden, rydder pladsen, sikrer fundamentet, installerer produkter, udlægger faldunderlag, laver stier, sætter hegn samt bænke og borde op.

legepladser eller udendørs fitnesspladserlegepladser fra Kompan

Start dit næste projekt med KOMPAN ved at udfylde formularen her på side, eller klik ind på kompan.dk og læs mere.