Akustikløsning der definerer rum

Annonce – Dato 11 maj 2021

Lad de fysiske rammer være en medspiller til at imponere og skabe det helt rigtige førstehåndsindtryk. Akuart opfordrer med deres koncept “Define Your Space” - akustikløsninger med aftagelige, printede lærreder - til at understøtte den visuelle identitet i indretningen.

akuart, Fleksible installationer der kan tilpasses slutbrugerens behov og identitet

ET VISUELT UDTRYK DER SÆTTER TONEN - Skab unikke og relevante rammer

Hvad tænker folk når de træder ind i din bygning? Og hvilken følelse efterlades de med efter et besøg? For mange virksomheder og organisationer er den visuelle identitet og branding begrænset til printet og digitalt materiale. Akuart tilbyder en løsning der lader ejendomsformidlere, virksomhedsejere og brugere udnytte det fulde potentiale i deres bygninger til at understøtte det ønskede visuelle udtryk, skabe det bedste indtryk og samtidig designe et harmonisk akustisk indeklima.

Akuart har udviklet en kollektion af akustikløsninger, der er designet til at tilpasse sig slutbrugerens behovVægabsorbenter kan tilpasses rummets størrelse, funktion og indretning og suppleres af mobile skillevægge og skærme

SKAB MENING - OG SKIFT MENING

Akuart har udviklet en kollektion af akustikløsninger, der er designet til at tilpasse sig slutbrugerens behov - også selvom det behov skulle ændre sig. Vægabsorbenter kan tilpasses rummets størrelse, funktion og indretning og suppleres af mobile skillevægge og skærme, som giver fuld fleksibilitet i indretningen, uden at gå på kompromis med rummets akustik.

Alle Akuarts akustikprodukter er designet med et aftageligt lærred, som gør rengøring og vedligehold nemmere end nogensinde, og samtidig åbner muligheden for at ændre akustikløsningens visuelle udtryk

Alle Akuarts akustikprodukter er designet med et aftageligt lærred, som gør rengøring og vedligehold nemmere end nogensinde, og samtidig åbner muligheden for at ændre akustikløsningens visuelle udtryk, som tid, trends, behov, rummets funktion eller bygningens lejere skifter. Akuarts udskiftelige lærreder gør det ikke kun nemt og billigt at opdatere din akustikløsning som behov ændrer sig, de minimerer også miljøpåvirkningen, ved at bevare løsningen og kun udskifte det Øko-tex certificerede lærred. - Og indskrives produkterne, af hensyn til bygningens indeklima, før rummenes slutbruger kendes, kan de leveres med en “blank canvas” løsning, som senere kan udskiftes til at matche interiør og design.

DINE RUM - DIT VALG

  • Find inspiration til at gøre dine rum personlige i kataloget “Define Your Space
  • Se hele kollektionen af Akuarts akustikprodukter i “The Acoustic Collection
  • Tænk din løsning stilren og elegant med inspiration fra “Sound & Colours” kataloget
  • Lær virksomheden og dens designprincipper bedre at kende på www.akuart.com
  • … eller kontakt Akuart, hvis du er interesseret i at høre mere om produkterne og konceptet

Se Akuarts koncept "Define Your Space" implementeret hos NNE i videoen nedenfor

Mere om produktet Akustikpaneler til væg

Akustikpaneler til væg

Bæredygtig vægakustik med udskiftelige fronter

SS50 Wall Panel
Akuart PRODUKTKATALOG

Akuart PRODUKTKATALOG

Alt hvad der er at vide om AKUARTs produktkollektion

Læs mere

AKUART CASEKATALOG

AKUART CASEKATALOG

Søg inspiration i vores cases

Læs mere

On The Wall 50 Datablad
Standard montage

Standard montage

Vejledning til alm. vægmontage

Læs mere

Udskiftning af lærred

Udskiftning af lærred

Guide til udskiftning af lærred

Læs mere

Oversize montage

Oversize montage

Vejledning til montage af oversize formater

Læs mere

NNE & Akuart

NNE & Akuart

Se videoen her

Læs mere