AKUART integrerer akustik og design i arkitekturen

Annonce – Dato 21 Feb 2019

Panelerne kan både monteres på vægge, lofter, møbler og som nedhængte rumdelere, frit ude i rummet. Panelernes særlige fleksible ramme-system inkorporerer lyddæmpende materiale og et udspændt printet tekstil. Dette faciliterer en høj grad af tilpasning og design, hvilket gør det muligt at integrere AKUARTs løsninger i enhver designplan.

Med AKUART får du akustiske paneler med print, som sikrer uendelige designmuligheder

AKUARTs paneler kan produceres i store størrelser uden synlige samlinger. Helt op til 3 meter i bredden og uden begrænsninger i længden.

FUNKTIONEL AKUSTIKLØSNING

Det udspændte tekstil er nemt aftageligt fra rammen uden brug af værktøj eller uden at panelerne skal afmonteres. Dette giver en dynamisk mulighed for at skifte det visuelle udtryk efter behov. Det betyder også at AKUARTs paneler er en bæredygtig løsning, da det kun er tekstilet, som skal udskiftes, hvis indretningen trænger til fornyelse.

Akustikløsninger og panelerAKUARTs paneler er en bæredygtig løsning

AKUARTs printede tekstil er brandhæmmende og testet fri for harmfulde stoffer i henhold til Øko-Tex 100. Det tåler maskinvask på 60 grader uden at farvemætning, printkvalitet og tekstil påvirkes.

UNIK SERVICEPAKKE

Med AKUART får du udover et funktionelt og fleksibelt design også adgang til grafisk og akustisk ekspertise. AKUARTs grafiske designere guider og faciliterer alt fra mindre opgaver som retouchering og restaurering af gamle billeder, til større og mere komplekse opgaver, hvor der udarbejdes komplekse farvepaletter og reproduceres teksturer og vævninger. AKUARTs akustiske rådgivere er også en tæt sparringspartner, som garanterer, at kravene til de akustiske specifikationer altid bliver overholdt, og vejleder hele processen, fra produktion til det endelige projekt står færdigt.

AKUART var et oplagt valg da Novo Nordisk Engineerings nye hovedkvarter i Virum skulle helt i mål med akustikken. Store vægpaneler fordelt på tre etager med et omfattende visuelt koncept, der skulle styrke organisationens identitet, blev udarbejdet i tæt samarbejde med AKUARTS grafiske designere.

ÉN KOLLEKTION - UENDELIGE MULIGHEDER

AKUARTS fulde kollektion indeholder alt fra skærmvægge, bordskærme og vægabsorbenter, til nedhængte rumdelere og loftspaneler og kan derfor levere en totalløsning på akustiske problemer i moderne arkitektur.