Æstetiske overdækninger med kant

Dato: 20 jun 2019

Forestil dig at stå og vente på bussen på en blæsende, råkold og regnfuld november morgen, uden så meget som et halvtag at skutte sig under. Det er ikke nogen rar tanke. Det er heller ikke sjovt at sætte sig på en sjaskvåd cykelsaddel, fordi arbejdspladsen ikke har et cykelskur.

Cykeloverdækninger, miljøoverdækninger, rygepavilloner og buslæskærme. De findes overalt i bybilledet - som regel uden at vi lægger mærke til dem. Men er de der ikke, når vi har brug for dem, så bemærker vi det.

En overdækning er ofte en konstruktion, der fylder godt i landskabet, så det er bestemt ikke ligegyldigt hvordan den ser ud. Hvem husker ikke HT-terminalen på Rådhuspladsen i København?

Der findes flere forskellige spændende overdækninger, som kan integreres i byrummet, uden at ”forstyrre” omgivelserne.

Edge er en overdækning fra den prisbelønnede producent mmcité. Konstruktionen af stål og glas fremstår let til trods for sin størrelse. Den kan både fungere som cykeloverdækning og busskur, og kombinerer materialerne på bedste vis. Denne elegante overdækning kan pulverlakeres i alle farver, og leveres med eller uden sider. Taget fås både i hærdet glas, som trapezplader i stål eller som sedumtag. Taget kan endda forsynes med solceller.

Når du placerer en overdækning som f.eks et busskur i det offentlige rum, er den enten til gavn eller til gene for ALLE, der ser på den. Derfor bør det æstetiske udtryk spille en vigtig rolle i dit valg af overdækning.

Kontakt Saferoad Citylife for mere information om overdækning eller andet park- og byudstyr, eller besøg vores hjemmeside, og bliv inspireret til at skabe spændende og indbydende byrum.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår