Året der gik… Nu ser vi frem mod 2021

Annonce – Dato 8 Dec 2020

Armatec har siden sommer præsenteret mange nyheder indenfor produkter, systemløsninger og service til det danske bygge- og renoveringsmarked og vi håber, at I, modtagerne af nyhedsbrevet, har fundet det både interessant og informativt. Året går endnu en gang på hæld og det sidste nyhedsbrev i 2020 er et kort wrap-up af temaer bragt i 2020.

Armatecs systemløsninger

”Plug and heat/cool”

Hos Armatec går de op i at gøre installationen så enkel som overhovedet mulig, og derfor har de udarbejdet en ”Plug and heat”- og/eller en ”Plug and cool”-løsning, der efter projektering og forventningsafstemning letter arbejdet for mange. Desuden gør de meget for at optimere energien – hvilket fremgår af alle Armatecs systemløsninger.

Blandesløjfer til alle dimensioner og designs: PreFab units fra ArmatecReflex Ekspansionsbeholdere fra Armatec

Et stærkt serviceteam

Armatec har også et stærkt serviceteam stående klar til at hjælpe. Teamet klarer opstart, indregulering og instruktion til brugere, samt service og reparation, endda på de fleste fabrikater. Mere i vente i det nye år Armatec vil i 2021 bringe flere spændende nyheder, indeholdende faglige og teknisk funderede emner, forklaret enkelt. Armatec ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår, med god afstand og hygge.

Læs Armatecs nyheder fra 2020
 

Blandesløjfer til alle dimensioner og designs

Armatec service

PreFab units fra Armatec

Reflex Ekspansionsbeholdere

Kontakt Armatecs specialister

Yderligere information: www.armatec.dk, tlf. 46 96 00 00.