Armatec A/S - landsdækkende serviceteam til varme- og køleanlæg

Annonce – Dato 2 jun 2022

Hos Armatec A/S sælges ikke bare produkter, vi udfører også landsdækkende service på en række produkter til varme- og køleanlæg.

Armatec A/S - landsdækkende serviceteam til varme- og køleanlægEt dedikeret og veluddannet serviceteam

Når et varme- eller køleanlæg bliver installeret, hvis det ikke længere fungerer optimalt eller hvis det blot trænger til en opdatering, står et dedikeret og veluddannet serviceteam klar til at tage sig af opgaverne ude hos kunderne. Armatec´s Serviceteam kører i hele landet, både med faste aftaler ud fra en servicekontrakt, men også nye henvendelser fra kunder, der har behov for nye øjne og ny ekspertise på deres systemer.

Kompetencer

Opgaverne er mange og kan blandt andet være service, fejlfinding, udsyring samt opstart og indregulering af følgende: Ekspansionssystemer, vakuumafgassere, rørvekslere samt fjernkøle- og fjernvarmeunits med Danfoss styringer. Serviceteamets kompetencer spænder bredt indenfor de fleste producenter, der er på markedet. Dette gælder bl.a. Reflex, Pneumatex, Flamco, Spirotech m.fl.

For ekspansionssystemer gælder det både for:

  • Fortrykte beholdere
  • Kompressorstyrerde trykholdesystemer
  • Pumpestyrede trykholdesystemer

Rensning af vekslere og varme- samt kølecentraler

Få udført en komplet service af din varmecentral, som inkluderer rensning af filter på fjern- og centralvarme, gennemgang af regulator, ekspansionsbeholder og vakuumaflufter – alt arbejde bliver dokumenteret med billeder, samt beskrevet i komplet servicerapport.

Udsyring og rengøring af vekslere

Samtidig kan Armatec stå for udsyring af dine vekslere til varme og varmt vand. Derved opnås bedre opvarmning og/eller afkøling, hvilket giver energibesparelser i langt de største tilfælde samt lavere risiko for driftstop. Lad Armatec’s erfarne teknikere stå for rengøring af vekslerne, dermed er du sikker på det sker efter anerkendte og miljørigtige forskrifter. Armatec dokumenterer rensning før og efter, både via flow- og PH-måling. Ydermere bliver der taget endoskop-billeder i rørvekslere før og efter udsyring. Vi udfører alle opgaver professionelt og naturligvis efter anerkendte og miljørigtige forskrifter.

varme- og køleanlæg

Serviceaftale sikrer driftsstabilitet, komfort og god økonomi

Der tilbydes serviceaftale med rette frekvensbesøg, alt efter type af leverance og produkt. Dette sikrer driftsstabilitet, komfort og ikke mindst god økonomi på den lange bane for kunden. Service på varmetekniske produkter er en nødvendighed for at opretholde lang levetid, garanti og ikke mindst stor forsyningssikkerhed. Al service bliver dokumenteret med en servicerapport inkl. billeddokumentation, beskrivelse af det udførte arbejde samt en tjekliste, alt sammen udført på stedet.

Kontakt vores serviceteam