820 m2 midlertidige skolemoduler klar på 18 dage

Annonce – Dato 4 Aug 2020

18 dage. Så kort tid tog det, fra de første blokvogne med skolemoduler rullede ind på Lundtofte Skole i Kongens Lyngby nord for København, til alt var klar til brug.

Lyngby-Taarbæk Kommune skal renovere og modernisere Lundtofte Skole, og i de 18 måneder det tager, skifter 200 elever og lærere de gamle lokaler ud med 28 helt nye Expandia S3000-moduler i to etager på i alt 820 m2.

820 m2 midlertidige skolemoduler klar på 18 dage

Til aftalt tid

- Alt har simpelthen kørt efter planen, og vi har afleveret opstillingen på Lundtofte Skole til aftalt tid – ja, faktisk et par dage før. Det tog os præcis 18 dage at opstille de 820 m2 midlertidige skolelokaler. Selve projekteringsarbejdet startede vi med for et par måneder siden, så lige her har vi haft god tid til at planlægge det hele – også den del, der handler om alle udenomsarealer, blandt andet belægning, græs, legeplads, cykelstativer og belysning, fortæller administrerende direktør i Expandia Moduler A/S, Torben Færch.

Det er en af Nordens største virksomheder inden for udlejning af midlertidige lokaler, Expandia, der står bag opgaven til Lyngby-Taarbæk Kommune. Og med mere end 20.000 moduler i sin flåde, kender man alt til midlertidigt skolebyggeri.

- I Sverige, Norge, Finland og Danmark skaber vi hver dag rammer og rum for titusindevis af børn og voksne i daginstitutioner, skoler, på kontorer og boliger. Man kan sige, at vi altid har haft mange skoleopgaver, men også at vi har gjort vores hjemmearbejde godt i mange år, smiler Torben Færch.

- Vi udlejede vores første skolemodul i Sverige i 1989, og den viden og erfaring vi har fået gennem årtier, bruger vi naturligvis her i Danmark. Det modul Lundtofte Skole har fået - Expandia S3000 - er vores seneste skolemodul. Det kom i 2018, og de danske kommuner har taget rigtig godt imod det. S3000 er et standard-skolemodul, som vi altid har klar til levering fra vores depoter. Det er forberedt til undervisning, og kan stables i op til tre etager. Så det skal ikke først gennem en omkostningskrævende tilpasning, og giver derfor vores lejere rigtig god økonomi i forhold til opgaven, fortæller Torben Færch.

Elever og lærere skifter de gamle lokaler ud med 28 helt nye Expandia S3000-moduler

Næste generations skolemodul

I S3000 har Expandia skabt det optimale læringsmiljø med et godt lysindfald, god lydabsorbering og effektiv udluftning. Lokalerne er lyse og rare, og har god generel belysning blandt andet med energibesparende LED-lys. Alle klasselokaler har AV-udstyr, whiteboard og opslagstavle, og rummene er planlagt, så de er lette at møblere.

I S3000 modul, Expandia, lysindfald, god lydabsorbering og effektiv udluftning

Læs mere om S3000-moduler

Mere om produktet Midlertidig skole

Midlertidig skole

Brug for plads til flere elever?

Expandia - S2000
Expandia - S3000
Expandia rundt på 2 minutter

Expandia rundt på 2 minutter

Åbn brochuren og få hele historien om os. Kort fortalt.

Læs mere

Miljørapport 2020

Miljørapport 2020

Læs vores miljørapport her

Læs mere