5 grunde til at vælge et brusetoilet

Annonce – Dato 23 Feb 2021

Villeroy & Boch har udviklet brusetoilettet ViClean, som har fået stor opmærksomhed verden over og flere og flere danskere vælger nu også at bringe hotelkulturen helt hjem i den private bolig.

Optimal hygiejne

Brusetoiletterne har længe været et hit andre steder som fx Japan, der er kendt for deres tusindårige og veludviklede bade- & hygiejnekultur. Men også flere og flere hoteller vælger at installere det multifunktionelle toilet for netop at kunne imødekomme alle typer turisters behov. Tendensen har også gjort sit indtog på vore breddegrader. Den øgede interesse skyldes alt fra de rent praktiske fordele til det faktum, at brusetoilettet faktisk gør dit hjem mere moderne

1) Ingen hudirritation

I modsætning til toiletpapiret er den blide vandstråle skånsom mod huden og forårsager hverken irritation eller inflammation. Kroppens intime dele vaskes på behagelig vis med varmt vand efter hvert toiletbesøg. Eftersom vand er et lav-allergent stof, er det desuden en yderst velegnet måde for allergikere at rengøre sig på.

2) Øget bevægelighed

Brusetoilettet giver brugere med begrænset bevægelsesfrihed øget selvstændighed, eftersom toilettets funktioner er nemme at betjene via fjernbetjeningen, der kan monteres på væggen ved siden af toilettet. Mundstykkets placering kan desuden justeres efter den enkelte bruger og dermed forenkle den personlige hygiejne for alle brugere.

3) Bedre blodcirkulation

Det skånsomme vandtryk fra brusemundstykket øger blodcirkulationen. Med det integrerede mundstykke rengør brusestrålen de nedre dele ved hjælp af funktionerne Rear wash og Lady wash.

4) Optimal hygiejne

Brusetoilettet giver bedre hygiejne i kroppens sensitive områder og kan øge komforten for smertefølsomme brugere, eftersom det varme vand er mere skånsomt end tørt papir, som irriterer og kradser. Vandtrykket og temperaturen kan justeres og skræddersys til den enkelte brugers ønsker og behov.

5) Et moderne hjem

Ud over de rent praktiske årsager til, at man vælger et brusetoilet, er ViClean også med til at gøre dit hjem mere moderne. Med moderne teknik og et tidstypisk design kan badeværelset give hele dit hjem et løft.

Ingen hudirritation

 

Mere information om Villeroy & Boch ViClean brusetoiletter

Referenceprojekter fra Villeroy & Boch Danmark A/S

Zleep Hotel Copenhagen Arena

Zleep Hotel Copenhagen Arena

Nybygning | København | 100 mio.kr

Nybygning af hotel/motel i København med 211 lejligheder på 6 etager . Selve ...

Comfort Hotel, Københavns Lufthavn

Comfort Hotel, Københavns Lufthavn

Nybygning | Tårnby | 1000 mio.kr

Nybygning af hotel & restauration i Tårnby med 605 lejligheder på 13 etager h...

Axel Towers

Axel Towers

Nybygning | København | 550 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 16 etager hvoraf 5 etager er unden ...

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Udv.renovering | Roskilde | 77 Mio.Kr

Udv.renovering af universitet i Roskilde . Selve byggeriet er påbegyndt febru...