5 fordele ved et Airmaster ventilationsanlæg

Annonce – Dato 13 jan 2022

Nem installering, behovsstyring, energieffektiv, CO₂-venligt og lavt lydniveau.

Et sundt indeklima, minimal støj og hensyn til miljøet. Det er blot nogle af de fordele, du får, ved at vælge et decentralt ventilationsanlæg fra Airmaster.

Det bedste indeklima for børn og voksne

I 2022 skal vi fortsat have fokus på at forbedre indeklimaet. I vores institutioner, på skolerne – og på arbejdspladserne. Der er mange forhold, der gør sig gældende for at skabe det bedste indeklima for børn og voksne – her får du 5 fordele ved at vælge et decentral ventilationsanlæg fra Airmaster:

1. Nem at installere og integrere

Airmasters decentrale ventilationsanlæg er stand-alone-enheder. Det gør installering og integrering nem og overskuelig – anlægget indsættes blot i det eller de lokale, hvori der er behov for ventilation. Ingen kanaler, ingen teknik-rum, ingen renoveringsperiode eller andet, skal der tages højde for.

Se de mange installationsmuligheder her:

2. Kan behovsstyres

Med Airmasters anlæg er det muligt at styre ventilationen ud fra forskellige sensorer. Det kan være en PIR-sensor (bevægelsessensor), som får ventilationen til at starte, når der er bevægelse i rummet. Det kan være en CO₂-sensor, der styrer luftmængden alt efter om der er få, eller mange personer i rummet. Det kan også være en TVOC-sensor, der måler tilstedeværelsen af let fordampelige organiske stoffer.

Læs mere om Airmasters forskellige sensorer

3. Energieffektiv med høj varmegenvinding

Et decentralt ventilationsanlæg fra Airmaster placeres tæt på en ydervæg. På den måde undgås energitab fra transport af udeluften. Der er ingen lange ventilationskanaler – dermed opnås et minimalt varmetab – og endelig har anlæggene en høj varmegenvinding, som giver en energieffektiv ventilation.

Med Airmasters decentrale ventilationsanlæg behøver man altså ikke at vælge om man vil prioritere god luftkvalitet – eller en lav energiregning. Man får begge dele.

5 fordele ved et Airmaster ventilationsanlæg

4. Mere CO₂-venligt end andre anlæg

Også klimaet foretrækker et decentralt ventilationsanlæg! For Airmaster er det vigtigt at passe på klimaet – og derfor fik vi i samarbejde med MOE udarbejdet en rapport, der giver et miljømæssigt perspektiv til dialogen om valg af ventilationsløsning.

Læs mere om rapporten

Konklusionen blev bl.a., at CO₂-belastning for en decentral ventilationsløsning, inkl. drift, er 52 % lavere end en central VAV-løsning over en 25-årig periode, og at det samlede materialeforbrug falder med 50 % ved at anvende en decentral ventilationsløsning frem for en central løsning.

5. Lyd

Støjgener fra et ventilationsanlæg er ikke optimalt. Hverken i klasselokalet eller på kontoret. Placering og installering af ventilationsanlægget har stor betydning for mulige støjgener, og Airmasters ventilationsanlæg er udviklet til at arbejde så lydløst som muligt. Airmasters anlæg er i dag kendetegnet ved, at de yder høj kapacitet ved et meget lavt lydniveau.

Læs mere om korrekt placering af Airmaster decentralt ventilationsanlæg i forhold til lydtryk

Yderligere information: www.airmaster.dk, tlf. 9862 4822.

Referenceprojekter fra Airmaster A/S

Trekløverskolen - Kjellerup Skole

Trekløverskolen - Kjellerup Skole

Tilbygning | Silkeborg | 56,8 mio.kr

Tilbygning af skole 0-10, klasse i Silkeborg på 3 etager hvor den ene etage e...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår