Airlinq® Online i nye klæder

Annonce – Dato 24 nov 2022

Styringsplatformen Airlinq® Online er blevet hurtigere, mere brugervenlig end tidligere og har fået flere funktioner tilført. Airmaster glæder sig over at kunne præsentere platformen i denne ny, forbedret version til både eksisterende og nye kunder.

Airmaster - Airlinq online i nye klæder

Airlinq® Online er en cloudbaseret webportal, hvor det er muligt at styre, drifte og overvåge dine ventilationsanlæg. Airlinq® Online blev for første gang lanceret tilbage i 2016, og i 2017 fulgte en opgradering med mulighed for at kombinere med Airlinq BMS, hvilket især gjorde platformen til et relevant og attraktivt styringssystem.

Airlinq® Online har gennemgået en gennemgribende forvandling, hvor både udseende og funktioner også er simplificeret og forbedret efter kundernes ønsker.

De mest markante forbedringer er bl.a.:

  • Hastighedsoptimering
  • Brugeroptimeret platform
  • Flere systemsprog
  • Microsoft Azure AD
  • Optimeret API med GraphQL funktion

Ved navigation eller ændringer er den nye Airlinq Online forbedret markant

Ud fra et ønske fra vores kunder om, at Airlinq® Online skulle fremstå mere simpel, er systemet designet således, at man som kunde hurtigt og nemt kan danne sig et overblik over alle sine anlæg. Airlinq® Online viser udelukkende det, der er aktuelt og relevant for pågældende anlæg, fx; statusværdier og parametre for tilkøbte sensorer, varmeflader og kølemoduler. Viewet er dermed tilpasset det enkelte anlægs konfiguration.

For nogle af vores kunder har det ligeledes været et ønske, at termer og begreber vil være på modersmål. Af samme årsag har vi nu prioriteret flere systemsprog. Dansk og engelsk er de første sprog, vi har udrullet, men bliver efterfulgt af flere sprog indenfor en overskuelig fremtid.

Airmaster - Sikker og tilpasset adgang

Sikker og tilpasset adgang med Microsoft Azura AD

Microsoft Azure AD er en identitetstjeneste til virksomheder, der leverer et enkelt login, multifaktorgodkendelse og betinget adgang. Med Azure AD får vores brugere altså ét sikkert login, der kan bruges til flere relevante platforme i organisationen. Derved har vi opgraderet sikkerheden ved brug af Airlinq Online.

Effektiv dataudveksling med GraphQL

Airmaster har ligeledes optimeret API med GraphQL funktionen, som er et system, man kan anvende til at brugertilpasse ens API kald. Med den funktion kan man som bruger specificere præcist, hvilke data man ønsker fra sit anlæg, og serveren returnerer så udelukkende de ønskede data i ét og samme kald.

Alle eksisterende kunder flyttes automatisk til den nye platform.

Læs mere her

Mere om produktet Styring af decentral ventilation

Styring af decentral ventilation

Online styring af decentrale ventilationsanlæg via IoT platformen Airlinq Online

Referenceprojekter fra Airmaster A/S

Trekløverskolen - Kjellerup Skole

Trekløverskolen - Kjellerup Skole

Tilbygning | Silkeborg | 56,8 mio.kr

Tilbygning af skole 0-10, klasse i Silkeborg på 3 etager hvor den ene etage e...