XLED PRO – ny projektør fra Roliba

Annonce – Dato 30 mar 2017

Sensorstyrede LED projektører skaber sikkerhed og tryghed

XLED PRO – ny projektør fra Roliba

XLED PRO – ny projektør fra Roliba

Sensorstyrede LED projektører skaber sikkerhed og tryghed

Hos Roliba A/S oplever man en massiv efterspørgsel på sensorstyrede LED lamper, og det forstår man udmærket: 

”Sensorlamper er sammen med LED blevet meget populært indenfor den seneste årrække. Det er blandt andet fordi det installationsmæssigt giver mange fordele, man kan opnå en stor besparelse på energiforbruget, og derfor er der mulighed for at spare mange penge”, siger Sigurdur Asgrimsson, salgschef for professionel belysning hos Roliba A/S.

LED projektører

I den mørke periode skaber sensorstyrede LED projektører stor sikkerhed og tryghed. Projektørerne kan opsættes på store områder som ved en lagerhal eller en landejendom. Lamperne kan indstilles til konstant at stå med 3 % basis lys, således at der hele tiden er en lille smule orienteringslys. Kommer der så nogen forbi sensoren, tænder den lampen på fuldt blus, hvilket kan have en afskrækkende effekt på dem, der ikke har noget at gøre på området. Lamperne arbejder også fint sammen med kameraovervågning. Kombinationen af kameraovervågning og sensorstyret belysning er en smart løsning, som er energibesparende i forhold til konstant at oplyse et større område.

Steinels produktprogram

Roliba har i flere år fungeret som dansk importør for Steinels produktprogram, som virksomheden sælger via grossister. Grunden til at Roliba vælger at samarbejde med Steinel er klar:

”Steinel er en tysk professionel leverandør, der producerer alt i Europa. De har været med fra starten, hvor sensorlamper blev introduceret på markedet. Derfor har de en viden og knowhow, som gør dem til den førende leverandør af sensorer og sensorlamper”, siger salgschef Sigurdur Asgrimsson.

Nyheder fra Steinel

Der er især to nye sensor projektører, som Roliba sætter fokus på. Projektørerne hedder XLED PRO Square og XLED PRO Wide, og er de nyeste innovative produkter fra Steinel. XLED PRO Square oplyser et kvadratisk område på 10 x 10 m. XLED PRO Wide oplyser et område på 16 x 6 m og former et mere aflangt og bredt lysområde. Flere lamper kan kobles sammen, således at hvis én sensor reagerer på bevægelse, tænder alle lamperne på området samtidig, hvilket giver en større effekt og mere sikkerhed af området.

De nye lamper er specielle, da de er produceret med en ny linsematrix, der gør at de kan oplyse meget store områder. De kan desuden anvendes i en installationshøjde på op til 6 m, og stadig opfange bevægelse på jorden.

Installation via fjernbetjening

Lamperne kan installeres via en fjernbetjening, og der kan downloadedes en Smart Remote app, som arbejder sammen med fjernbetjeningen. Hvis lampernes indstillinger skal ændres, skal de altså ikke afmonteres, men kan fjerninstalleres via remoten.

Firmaprofil

Roliba er en danskejet handels- og servicevirksomhed, der blandt andet beskæftiger sig med alle former for professionelle belysningsløsninger. Virksomheden kommer gerne ud og rådgiver om den rigtige løsning til projektet, hvor de trækker på erfaring fra mere end 40.000 opsatte sensorlamper rundt i hele landet.

► Klik her for nærmere oplysninger