Lys giver tryghed

Annonce – Dato 11 nov 2021

LUNUX C40 mastearmatur er perfekt til fodgængerzoner og på tilkørselsveje.

Roliba, lysarmaturer

Roliba A/S er forhandler af kvalitetsprodukterne fra tyske LUNUX GmbH. LUNUX er særdeles kendt for professionel udendørs og indendørs LED-belysning og har siden 1973 udviklet og produceret lysskinnesystemer, lysarmaturer og mastearmaturer.

Tryghedsskabende belysning

Belysning er med til at skabe tryghed, til sikker ankomst og afgang, specielt i årets mørke måneder. Godt belyste parkeringspladser giver sikkerhed for nabolaget.

I Danmark har Roliba blandt andet stor succes med LUNUX C40, der er et mastearmatur særdeles velegnet til anvendelse i parker, på torve/pladser samt i fodgængerzoner og på tilkørselsveje, hvor der ofte er behov for lys for at skabe tryghed.

Omkostningseffektivt og bæredygtigt

LUNUX C40 er et effektivt modulært LED-system med integreret elektronik, og med sine 100.000 driftstimer er armaturet både omkostningseffektivt og bæredygtigt. Armaturet giver mulighed for to niveauer med to forsyningsledninger: Ved 100 % lysstyrke bruger det 23 W, mens det ved 50 % reduktion kun bruger 11,5 W. Farvetemperaturen er 2200K (Amber), 3000K eller 4000K og lysmængden er 1500-2250 lumen.

Vedligeholdelsesoptimeret design

Designet er vedligeholdelsesvenligt og armaturet er let at installere, da det er fuldstændig formonteret med tilslutningskabel og Eco Circle-modul.

Roliba, lysarmaturDimensioner

Armaturet måler 580 mm i diameter og 536 mm i højden og det anbefales monteret i 3-5 meters højde. Mastemontering diameter: 76 mm, (60 mm med reduktionsstykke).

Afskærmning

Armaturet er designet med topafskærmning og topstykke udført i Antracitfarvet aluminium (DB703), og det leveres med enten klar eller opal afskærmning.

Garanti

Kvaliteten er i top, LUNUX yder 20 års suppleringsgaranti på løsdele og 10 års LUNUX garanti.

ER DU NYSGERRIG PÅ LUNUX?

Har du behov for hjælp til dimensionering af et projekt? Eller mangler du teknisk rådgivning i hvilke produkter, der kan løse din opgave? Uanset din udfordring er Roliba altid klar på telefonen og kommer gerne forbi dig til en snak.

Læs mere om sensorer og belysning her, kontakt tlf. 65 93 03 57.