Wavin Tigris K5/M5 presfittings med akustisk lækagealarm

Annonce – Dato 23 mar 2023

Uanset din applikation tilbyder Wavin Tigris de fittings og rør, du har brug for til at løse opgaven hver gang. Kernen i Tigris programmet er gennemtestet radial presfitteknologi, som er grundlag for et komplet PPSU-sortiment med Wavin Tigris K5 og K1 eller messingsortiment med Wavin Tigris M5 og M1.

Akustisk lækagealarm

Forestil dig at din installations fittings kunne fortælle dig, hvis der var en lækage? De nye Wavin Tigris K5/M5 er de første i verden med en akustisk lækagealarm. I en systemtryktest udført med luft i stedet for vand, vil enhver upresset fitting udsende en høj fløjtelyd (+/- 80 dBA), som gør den let at lokalisere.

Wavin Tigris K5/M5 presfittings med akustiske lækagealarm

Multi jaw

Hvilke bakkeprofil foretrækker du, når du presser en fitting? Med Wavin Tigris K5/M5 gør det ingen forskel, da den er kompatibel med både U, Up, TH, H og B. Det gør det muligt for installatøren at skifte til Wavin OG bevare systemgarantien - uden at skifte presværktøj. Tigris K5/M5 systemet tilbyder fittings Ø16 til 40 mm, som sikrer installatøren en nem og pålidelige installation.

Wavin Tigris K5/M5

Wavin Tigris K5/M5 presfittings med akustiske lækagealarmOpti flow

Som efterfølger til den anerkendte Wavin Tigris K1/M1 fitting, har Tigris K5/M5 noget at leve op til - og det gør den. Den nye Tigris K5/M5 har op til 50 % større indre diameter, hvilket reducerer risikoen for tryktab i dit system. Den optimerede vandgennemstrømning betyder at dine kunder får endnu mere ud af deres brugsvandssystem.

Du kan stole på Wavin Tigris

Den nye Wavin Tigris K5/M5 er forbedret på næsten samtlige områder, men ligesom forgængeren er pålideligheden helt i top. Den nye fitting har gennemgået simuleringstests som går langt ud over de reelle krav. Derfor tilbyder Wavin også 10 års systemgaranti til brugs- og drikkevandssystemer. Læs mere om systemgarantien på wavin.dk

BIM Revit til dit projekt

Vil du gerne optimere både tidsforbrug og resultat af din projekteringsfase? Brug Wavins Tigris BIM Revit pakker, som du finder i vores BIM-Center.

Gå til BIM Centeret

Yderligere information: www.wavin.dk, tlf. 86 96 20 00.