Den nye generation fjernvarmeunits

Annonce – Dato 15 jun 2023

Den nye generation fjernvarmeunitsI den kommende fyringssæson tager Wavin med sin introduktion af sin næste generation af Wavin Calefa fjernvarmeunits endnu et skridt mod en fremtid, hvor optimal udnyttelse af energiressourcerne er nøglen til et godt indeklima og en forbedret varmeøkonomi.

Fremtidens fjernvarmeunit er adfærdsstyret

Fremtiden begynder i dag. Med behovsdimensionering af stikledningen sørger den nye Wavin Calefa II for, at der lukkes ned for varmen under varmtvandstapninger, hvis nødvendigt. Dermed udnyttes energien optimalt. Samtidig sikrer unittens behovsstyrede bypassfunktion at pumpen automatisk afbryder for fjernvarmen, når der ikke bruges varmt vand.

Fremtidens fjernvarmeunit er adfærdsstyretDen energieffektive fjernvarmeunit er udstyret med elektronisk styring, behovsstyret bypassfunktion, automatisk genkendelse af forbrugsmønster, nyudviklet vejrkompensering, der kan kommunikere trådløst med udeføler. Derudover har Wavin haft fokus på at gøre selve installeringen lettere og hurtigere for den professionelle installatør.

Fordele og garanti med Wavin Calefa II

  • Fås som indirekte og direkte fjernvarmeunit og som højre- og venstrevendt
  • Mulighed for opkobling til internettet
  • Trådløs udeføler
  • Fås med integreret ITC (Inlet Temperature Control)
  • Udvidet garanti (5 år), hvis registreringskortet udfyldes

Download datablade og installationsvejledninger

Yderligere information: www.wavin.dk, tlf. 86 96 20 00.