Waterless præsenterer hybrid urinalet

Annonce – Dato 22 Aug 2019

Efter at have haft stor succes på den anden side af Atlanten er hybrid urinalet nu kommet til Danmark. Med en nyskabende teknologi, som leverandøren Waterless kalder for power-vask, er de bedste egenskaber fra vandfri teknologi blevet kombineret med de bedste egenskaber fra den vandskyllende teknologi. Resultatet er et hygiejnisk, vandbesparende og højtydende urinal, der er helt lugtfrit.

Skyller hver tredje døgn

Teknologien er vandfri i daglig brug, men hver 72. time foretager urinalet automatisk et indvendigt skyl med fire liter vand. Urinalet indeholder et system, der baserer sig på siphon-princippet, hvor tyngdekraften hjælper til med at fjerne væske, der lander i urinalet. Den tidsstyrede og automatiske power-vask hjælper med at rense afløbene, men på en meget mere vandbesparende facon i forhold til urinaler med rindende vand. Det betyder samtidig, at der ikke er lugt eller ubehag ved udskiftning af siphonen.

Fungerer med magnetventil

Vandet kommer ind bag ved housing gennem en magnetventil, der kan programmeres til at skylle med fire liter vand hver 72. time. Skal personalet vedligeholde urinalet og eventuelt udskifte siphonen, kan man også aktivere skyllefunktionen på kommando. Når urinalet skyller, bliver vand spulet gennem en dyse mod den normale afløbsretning, og dermed skylles rørføringen og housing effektivt. Derved opnår man et mere hygiejnisk og lugtfrit urinal.

Egenskaber og fordele ved hybridurinalet

  • Rør og housing rengøres hver 72. time
  • Forlænger levetiden på siphonen
  • Eliminerer lugt og stoppede rør
  • Har Antisplash-design
  • Ingen lugt ved udskiftning af siphon
  • Minimerer udgifter til rengøring af urinalet

Se mere på www.waterless.dk eller ring for flere oplysninger på tlf. 74 44 11 81.

Referenceprojekter fra Waterless Scandinavia ApS