Lugtspærre og vandfri urinaler

Annonce – Dato 28 sep 2021

Sure Seal lugtspærre og nyheden Falcon hybrid-urinaler

Lugtspærre og vandfri urinaler fra Waterless

Sure Seal lugtspærre og nyheden Falcon hybrid-urinaler

Gulvvarme og øget brug af kemikalier i stedet for vand i forbindelse med gulvvask betyder, at mange vandlåse udtørrer eller ikke får den nødvendige mængde vand for at lukke afløbet effektivt. Det giver lugtgener i både private hjem og sommerhuse, men også på landets sygehuse, i idrætshaller og skoler kender man problemet. Men der er hjælp at hente.

Sure Seal lugtspærre

Waterless Scandinavia i Broager har netop introduceret en ny lugtspærre, der tillader vand at flyde ned i afløbet og samtidig forhindrer gennemtrængning af lugt og skadedyr i at trænge op. Den vandfri lugtspærre består af en UV-resistent ABS plastramme, en kraftig forseglingsmembran i gummi og silikoneribber som sikrer nem montering og en perfekt tilpasning i gulvafløbet.

Ingen problemer med ubenyttede afløb
Derved skal man ikke længere være nervøs for uønskede lugte, hvis eksempelvis sommerhuset står ubenyttet i flere uger, eller når institutioner og haller lukker ned i længere tid.

Dimensioner
Leveres i fire størrelser med Ø 50-58 mm til 102-110 mm, højde 34 mm.

Producent
Lugtspærren er udviklet af det amerikanske firma Sure Seal, som sidder på 85 procent af hjemmemarkedet. Produktet er vedligeholdelsesfrit og der ydes 10 års garanti.

 

Falcon vandfri urinaler og hybrid-urinaler

 

Udover vandfri urinaler leverer Waterless nu også urinaler med hybrid teknologi. Waterless’ innovative hybrid-urinaler er vandfri i daglig brug og udfører automatisk skyl af housing og rørene med 4 liter vand hver 72. time, i stedet for en lille mængde rindende vand efter hvert brug, som ved konventionelle urinaler. Det gør, at man får et rent housing, og rørføring vil være rengjort. Dette urinal har på meget kort tid revolutioneret det amerikanske marked og overtaget 50% af salget på vandfrie urinaler.

Se videoen om den unikke lugtspærre til gulvafløb.


Fordele ved Waterless hybrid-urinaler:

  • Hybridfunktionen rengør rør og housing én gang hver 72. time
  • Forlænger levetiden på siphon/vandlås
  • Eliminerer lugt og stoppede rør
  • Prisvindende urinal med Antisplash design
  • Minimerer lugt ved udskiftning af siphon/vandlås
  • Minimerer udgifter til rengøring af urinalet

Se mere på www.waterless.dk

Referenceprojekter fra Waterless Scandinavia ApS