Ventileret, fugtsikkert facadesystem

Dato: 2 Apr 2019

StoVentec er den ideelle løsning, når du ønsker et stabilt og fleksibelt facadesystem. En fugtsikker, ventileret og drænende facadebeklædning med dokumenteret brandsikkerhed. Konstruktionen er testet gennem århundreder i områder med barske vejrforhold. På den norske vestkyst har man siden 1800-tallet anvendt ventilerede facader, fordi de beskytter bygningerne mod fugt og frost.

Ventileret facadesystem StoVentec fra STO Danamark

Bæredygtige plader af returglas

Grundelementet i StoVentec er en pudsbærende plade af innovativt glasgranulat. Genvinding af returglas har skabt et materiale med perfekte egenskaber: Lav termisk og fugtteknisk udvidelse. Modstandsdygtigt overfor klimapåvirkninger. Lav vægt og miljømæssigt særdeles rent. StoVentec kan anvendes ved både nybyggeri og renovering, fordi systemet kan monteres på såvel beton, murværk og puds – som på lette ydervægge. Samtidig er der mange design- og valgmuligheder. Fra glaspaneler og beklædning med sten, keramik eller glasmosaik – til fugefri pudsoverflader.

Sikkert gennem byggeprocessen

Du får rådgivning gennem hele processen. StoDesign afdelingen kan guide i valget af materialer, farver og produkter til dit projekt - og vi hjælper også med værktøj og uddannelse. Din garanti for et vellykket resultat. Rådgivningen lægger vægt på et højt teknisk niveau – og at lys, farve, materiale, funktion og sammenhæng spiller sammen i dit byggeri. Så det opfylder alle krav til holdbarhed og energieffektivitet.

Grundelementet i StoVentec er en pudsbærende plade af innovativt glasgranulat

En digital model af dit projekt

Med værktøjet BIM – Building Information Modelling – kan du selv oprette en digital model med al relevant information om et produkt eller et helt byggeprojekt. I forhold til traditionelle 3D-tegninger inkluderer BIM-modellen også parametre som omkostninger, materialetyper, materialeforbrug, mængder, udseende og funktion.

Derfor kan du med BIM-modellen visualisere design og funktionalitet, forudsige omkostninger, undgå komplikationer, samt analysere klima og ydelse. Med andre ord: De bedste forudsætninger for at beregne dit projekt og spare tid, materialer og penge.

Mød os på Building Green i Aarhus d. 3. & 4. april 2019 Velkommen på stand nr. 13

Referenceprojekter fra Sto Danmark A/S

Bynkevej

Bynkevej

Indv.renovering | Aalborg | 8,0 Mio.Kr

Indv.renovering af boligblokke i Aalborg med 9 lejligheder på 3 etager . Selv...

Campus Aalborg

Campus Aalborg

Nybygning | Aalborg | 450,0 Mio.Kr

Nybygning af universitet i Aalborg . Selve byggeriet er påbegyndt oktober 201...

Uddannelsescampus - Sosu Aalborg

Uddannelsescampus - Sosu Aalborg

Nybygning | Aalborg | 250,0 Mio.Kr

Nybygning af undervisningsfaciliteter i Aalborg på 5 etager . Selve byggeriet...

Børnehuset ved Glyptoteket

Børnehuset ved Glyptoteket

Nybygning | København | 15,0 Mio.Kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i København på 2 etager . Selve byggeriet er...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår