Varmevekslere, tørkølere og kondensatorer

Annonce – Dato 28 jan 2021

EVAPCO Air Solutions, som er et fuldt ejet datterskab af EVAPCO inc., har siden firmaet stiftelse leveret varmevekslere, tørkølere og luftkølede kondensatorer til alle applikationer i overensstemmelse med kundens krav, ønsker og behov. EVAPCO Air Solutions designer og producerer alle deres produkter på fabrikken i Aabybro, Danmark, hvilket betyder lokal support og hurtig levering til dit næste projekt.

EVAPCO Air Solutions, varmevekslere, tørkølere og kondensatorer

Bæredygtighed

Innovation, energi og miljø går hånd i hånd ved EVAPCO Air Solutions. Vi er derfor stolte af at kunne supportere ”grønne” projekter med vores produkter. Vi har blandt andet leveret vores energioptagere til flere varmepumpeanlæg i Danmark.

Varmevekslere, tørkølere og kondensatorer fra Evapco9 stk. energioptagere til varmepumpeanlæg, varmekapacitet: 2.5 MW

EVAPCO Global

Det globale marked har stadig voksende krav til miljø og energioptimering. EVAPCO Air Solutions er derfor dedikeret til at designe og fremstille produkter af højeste kvalitet, efter gældende normer og standarder. Lige meget hvor du er, kan du derfor drage ekstra nytte af vores skræddersyede løsninger, samt vores globale tilstedeværelse i samarbejde med EVAPCO Inc.

Yderligere information: www.EVAPCO.dk, tlf. 9824 4999, E-mail: info@evapco.dk