Beregn selv dine varmevekslere, tørkølere og kondensatorer

Annonce – Dato 20 jun 2024

EVAPCO Europe A/S, som er et fuldt ejet datterskab af EVAPCO inc., har siden firmaets stiftelse leveret varmevekslere, tørkølere og luftkølede kondensatorer til alle applikationer i overensstemmelse med kundens krav, ønsker og behov. EVAPCO Europe designer og producerer alle deres produkter på fabrikken i Aabybro, Danmark, hvilket betyder lokal support og hurtig levering til dit næste projekt.

EVAPCO Europe A/S har siden firmaets stiftelse leveret varmevekslere, tørkølere og luftkølede kondensatorer

En bred vifte af applikationer til:

  • Offshore
  • Kraftvarmeværk
  • HVAC
  • Opvarmning/køling
  • Mejeri/fødevarer
  • Industri
  • Varmepumpeanlæg

….. Og meget mere

Se mere fra produktionen i vores nye produktionsvideo her

CoilCalc

Da største delen af vores kunder skal bruge skræddersyede løsninger, der passer specifikt til deres applikation, kan det ofte være profitabelt selv at kunne udføre de indledende valg og beregninger. Her tilbyder EVAPCO fuld adgang til vores markedsførende beregningsprogram, CoilCalc. EVAPCO's CoilCalc giver brugeren mulighed for at indtaste designkriterierne og tilpasse enheden til specifikke forhold. Materialer, finnekonfiguration, finneafstand, antal ventilatorer og andre enhedskarakteristika kan foruddefineret.

EVAPCO tilbyder fuld adgang til vores markedsførende beregningsprogramVarmepumpeanlæg

For at sikre CoilCalc's forudsigelser udfører vi løbende præstationstest på EVAPCO HQ's omfattende testfaciliteter for at kontrollere gyldigheden af varmevekslerens ydeevne. Disse tests udføres i en AMCA-certificeret vindtunnel, hvor de termiske ydeevnetests, udføres i overensstemmelse med ARI 410, som tæt efterligner EN 1216: testning af tvungen konvektiv køle og varmevekslere. Enhver afvigelse mellem forudsigelserne og testene fører til justering af sammenhængene og tilliden til, at EVAPCOs 100% nominelle garanti kan opfyldes.

Få adgang til CoilCalc nu på www.evapco.dk.

Du er altid velkommen til at kontakte vores salgs ingeniører, som står klar til at rådgive dig til den optimale løsning til dit næste projekt.

Yderligere information: www.EVAPCO.dk, tlf. 9824 4999, E-mail: info@evapco.dk