Utterslev Skole har fået genoplivede kvadratmeter til leg og læring

Annonce – Dato 18 Feb 2021

Utterslev Skole skulle byde velkommen til flere elever, og ledelsen og lærergruppen så en fordel i at inddrage det ene af to Pædagogiske Læringscentre samt gangarealer som en del af undervisningen. Visionen for indretningen var at skabe et miljø, som elever og lærere havde lyst til at være i.

I tæt samarbejde med Utterslev Skole skabte inventar- og indretningsfirmaet Ultima K en indretning, der understøtter elevernes varierende indlæringsbehov og afspejler skolens læringssyn. Med arkitekttegnede møbler – borde, stole, kuber m.m. – har Ultima K skabt en indretning, der møder børn og voksnes behov. 

Utterslev Skole skabte inventar- og indretningsfirmaet Ultima K en indretning, skabt en indretning, der møder børn og voksnes behov. 

Optimal efterklangstid og et moderne udtryk

En væsentlig opgave var dog at gøre noget ved akustikken, og her, som mange andre steder, valgte Ultima K I-Woods akustiske træpaneler, som bidrager til optimal efterklangstid sammen med et moderne, stilrent og harmonisk udtryk. Og i en forbedret akustik kan hjernerne bedre huske opgaven og glemme støjen.
Tilmed benyttede Ultima K lejligheden til at arbejde grafisk kreativt med træpanelerne, bl.a. ved at skabe et skyline-lignende relief på en af væggene.

”Vi har haft et upåklageligt samarbejde med I-Wood på mange opgaver, herunder bl.a. på skoler og institutioner”, fortæller konsulent Tom Vinge fra Ultima K, ”og den største indtil nu har været Utterslev Skole, hvor vi har opsat henved 200 m² paneler. Det var jo lidt af en tillidsprøve, men alt klappede. Kvalitet og præcision var som altid i top, og som sædvanlig blev der leveret til tiden. Det er et enkelt og let produkt at arbejde med, og det er nemt at lave lækre afslutninger og harmoniske overgange til andre materialer, hvis man er lidt opfindsom”, slutter Tom Vinge.

Ultima K bruger blandt andet I-Woods loft- og vægpaneler

Ultima K bruger blandt andet I-Woods loft- og vægpaneler til bymiljøer, blomsterkasser, beklædning af møbler, flytbare skillevægge samt store loft- og vægflader. 
Se inspiration her.

Hvad kan I-Wood?

I-Wood tilpasser sig projektet og bidrager til at finde de mest intelligente og holdbare løsninger. Kort sagt er en del af projektet. 
Læs mere her.

Nemme og simple løsninger

Monteringstiden og bearbejdning for montøren er et afgørende punkt: Lønkronen er i dag et af de mest afgørende punkter i byggeriet, og I-Wood har derfor et ansvar for at finde på løsninger, som er nemme og simple at montere. Det skal ikke blot fungere på papir, men også i praksis. I-Wood har derfor blandt andet udviklet deres unikke fingersamlinger samt taget stilling til, hvordan dimensionerne er på deres paneler i forhold til tilpasning og bearbejdning.
I-Wood producerer alle deres produkter på CNC-maskiner. Dette gør at de leverer nøjagtig det samme produkt hver gang, samt har mulighed for at tilpasse sig projektet og de ønsker og behov, der måtte være.
Se mere her.

Monteringstiden og bearbejdning for montøren er et afgørende punkt:

Firmaprofil

I-Wood er akustiske træpaneler til både vægge og lofter, inspireret af den nordiske, klassiske designtradition, hvor naturlige materialer og rene linjer gør rummet til et sted, der er værd at leve og ånde i. Den neddæmpede harmoni er et resultat af avanceret håndværk og et produkt, der er gennemtænkt i mindste detalje. 
Læs mere her.

Nyhed på vej – følg med i april

I-Wood kommer i april med en verdensnyhed sammen med svenske Välinge. I-Wood udvikler intelligente løsninger, og med nyheden og dette nye samarbejde øger I-Wood deres fokus på monteringen, kvaliteten, montøren samt lønkronen. Se nyheden her på Byggematerialer.dk 

Yderligere information: www.i-wood.dk, tlf. 69 16 70 70