Akustikpaneler fra I-Wood Denmark® til nyt skolebyggeri

Annonce – Dato 12 okt 2021

I-Wood Denmark® har leveret 2.500 m2 vægpaneler til byggeriet af den nye social- og sundhedsskole i Holstebro. Projektet er skabt med alle interesser for øje – både arkitekten, håndværkeren, akustikeren og bygherren.

I-Wood, akustikpaneler

I sommeren 2021 stod den nye social- og sundhedsskole i Holstebro færdig og klar til eleverne. Den store bygning på 3.000 m2 er blandt andet beklædt med forskellige typer vægpaneler i træ fra I-Wood Denmark®. Akustikpanelerne fra I-Wood Denmark® er en kombination af plan- og perforerede plader og er lavet af brandimprægneret birkekrydsfiner og overfladebehandlet med en klar PU brandlak.

I-Wood, brandbehandlet panelvægge i træStærk og alsidig samarbejdspartner

Social- og sundhedsskolen er endt med en løsning, der sætter et væld af flueben. Først og fremmest er panelerne brandbehandlet. Derudover er de udviklet til både øje og øre. Der er altså både tænkt på æstetik og akustik i de store rum, som til hverdag skal rumme mange mennesker.

- Der var krav om gennemgående finer på alle de indvendige panelvægge. Derudover skulle nogle paneler brandbehandles og nogle perforeres. Det kunne I-Wood klare. De var meget løsningsorienterede og engagerede i projektet, fortæller Marius Sloth fra Jens Jensen, som var totalentreprenør på projektet, og tilføjer:

- Jeg kan helt bestemt anbefale I-Wood til andre. Vi vil helt sikkert også bruge dem igen.

Derudover nævner Marius Sloth fra Jens Jensen også prisen som et uundgåeligt parameter i alle byggerier, hvor I-Wood Denmark® med fokus på lønkronen også er konkurrencedygtige.

Søg inspiration her

Meget mere end bare lister

Projektet med Social- og sundhedsskolen er et godt eksempel på, at I-Wood Denmark® ikke blot er lister – men meget mere end det.

I-Wood, træpanelerI-Wood, akustikpaneler

- Det er vigtigt for os at se på hele det samlede projekt. Der er mange interesser i et byggeprojekt med både arkitekter, håndværkere, akustikere, brandkrav, økonomi osv. Vi arbejder for at få alle elementer til at spille sammen. Det er vores måde at tænke på, fortæller Casper Krogh Olesen, direktør i I-Wood Denmark® og tilføjer:

- Vi har et solidt produktions setup, med blandt andet flere CNC maskiner og robot – så vi kan lave meget mere end bare lange, lige lister.

Og skulle man være i tvivl om, hvad I-Wood Denmark® kan tilbyde, så understreger Casper Krogh Olesen ligeledes, at alle er mere end velkommen i deres 300 m2 store showroom. Her er der mulighed for at se nærmere på materialer og produktion. Samtidig sætter de sig også gerne omkring bordet til en workshop for at finde en måde at gøre drømmeprojektet til virkelighed.

Find yderligere information om akustiske træpaneler fra I-Wood her

Mere om produktet Akustikpaneler & Loftpaneler

Akustikpaneler & Loftpaneler

Listeloft og vægbeklædning kan være et tidskrævende produkt at montere

AKUSTIKPANELER

AKUSTIKPANELER

Dansk design og kvalitet

Læs mere

Listebeklædning

Listebeklædning

Se herunder hvilke farver og varianter vores listebeklædning produceres i

Læs mere

Listeloft

Listeloft

Se herunder hvilke farver og varianter vores loft leveres i

Læs mere

Montage vejledning

Montage vejledning

Vejledning til montering af I-woods produkter

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår