Usynlige akustikløsninger og dyner af lyd, i flere og flere danske hjem

Annonce – Dato 22 sep 2022

I partnerskab med Hz Acoustic, skaber Dkakustik usynlige akustikløsninger

Kristian fik ideén til “Dkakustik”, en juleaften i hans svigerforældres nye lejlighed.

Ejer Kristian Haahr-Raunkjær var for år tilbage inviteret til juleaften i svigerforældrenes nybyggede lejlighed. De var 6 voksne og 4 børn, men grundet høj rumklang var det svært at føre samtaler omkring bordet og der blev konstant tysset på børnene. Han besluttede sig derfor for at undersøge markedet for pæne akustiklofter, men måtte konstatere, at det var bemærkelsesværdigt svært at finde. Han kontaktede Helge fra HZ Acuostic. Efter måneders træning med forståelse af produktets opbygning og udførelse af dette, var Kristians dygtige medarbejdere klar til at udføre usynlige dyner af lyd med produkterne fra Hz Acuostic, og kimen til et godt samarbejde blev lagt.

Kristian er udannet tømrer og er entreprenør i hjertet. Han har inden Dkakustik blev grundlag, udført total renoveringer og malerentrepriser.

Han har derfor et stort kendskab til håndværkerbranchen og har formået at skabe et firma, hvor de fleste medarbejdere har fulgt ham i snart 15 år.

Dkakustik har udført unsynlige akustiklofter siden 2019 og skabt store forandringer i mange menneskers hjem.

“Den umiddelbare forbedring af akustikken i vores kunders hjem, med et loft der er usynligt for det blotte øje, er meget tilfredsstillende for mig som selvstændig”, – Kristian Haahr-Raunkjær, ejer af Dkakustik.

Vi kan mærke at interessen for indeklima i hjemmet vokser

Vi mærker en stigende forespørgsel fra private, på usynlige akustikløsninger til hjemmet, hvorimod det primært var erhvervsejendomme, vi leverede til, for bare 2 år siden.

Det tror jeg, at der er flere årsager til, siger ejer Kristian Haarh-Raunkjær. En af grundene er, at det er gået op for den private forbruger, at vores løsninger er til at betale -og til at have med at gøre, i forhold til reparationer på loftet. En anden grund kan være, at at vi har fået mere fokus på, hvad det gode indeklima er, og her spiller akustik ind, da vi har brug for ro i en til tider travl og hektisk hverdag.

Vores kunder

Cecilie & Tobias troede at de kunne udbedre den dårlige rumklang i deres nykøbte hjem med bogreol, gardiner og tæpper. Dog måtte de hurtigt konstatere, at med 3 børn skulle der mere til. De ønskede en usynlig tidløs akustikløsning. Derfor valgte de Dkakustik - din usynlige akustikløsning.

akustikløsninger og dyner af lydusynlige akustikløsninger

Dansk designs svar på akustikløsninger

Med fokus på et roligt indeklima, er det vigtigt for os som virksomhed, også at skabe ro for øjet. Derfor var samarbejdet med Hz Acuostic oplagt. Med rene linjer fra Hz Acoustic’s akustikpuds O3, danner den ramme, for det hvide fine loft, som mange danske hjem ønsker.

Udover den fine overflade, der fremstår som et “almindeligt” loft, giver Hz akustikpuds O3 også anledning til farver, da pudsen kan indfarves i de fleste NCS og RAL farver.

Hz akustikpuds O7 også kendt som “Hz system R”, invitere os også ind i en verden af flotte farver og med en rå overflade. Det er kun fantasien der sætter grænser med hensyn til farve valg og kombinationer. Hz system R, er lavet ud af papirrester, fra mælkekartoner og giver hermed den private forbruger med ekstra omtanke for miljøet, mulighed for akustikløsning i hjemmet, til en yderst økonomisk, overskuelig pris. Det er den mest økonomisk fordelagtige akustikløsning i vores portfolie.

Mød Hz acoustic & Dkakustik på HUSET I middelfart den 2. - 3. November

Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores fælles univers af tidsløse akustikløsninger, i “HUSET” i Middelfart den 2. - 3. November 2022. Her vil det være muligt at tale med ejerne af DKAkustik (Kristian) og Hz Acoustic (Helge), hvor de vil præsentere akustiksystemerne og imødekomme spørgsmål fra messedeltagere.

For mere info kan Dkakustik kontaktes på tlf. 70605195.

Se mere på www.dkakustik.dk

For mere information om produkterne skriv til info@dkakustik.dk eller ring + 45 28 49 41 27. Se mere på: www.hzas.dk 

Mere om produktet Akustikplader

Akustikplader

Hz BASIC akustikplader

Hz Basic

Hz Basic

20 mm og 40 mm glasuld og 8 mm glasgranulat (forbehandlet) i alt 28 mm eller ...

Læs mere

Hz Dual

Hz Dual

20 mm og 40 mm stenuld og 10 mm glasgranulat (forbehandlet) med 4 huller til ...

Læs mere

Hz Flex

Hz Flex

Hz FLEX akustikplader af skum fra 10 mm til 40 mm

Læs mere

Hz System R

Hz System R

Fremtidens loft er lavet af mælkekartoner

Læs mere

Hz Acoustic brochure

Hz Acoustic brochure

Se Hz Acoustics produkter her

Læs mere

Bygningsdelsbeskrivelser-akustikpuds