Ubehagelige lugte fra gulvafløbet?

Annonce – Dato 25 Feb 2020

Mange mennesker har problemer med, at der trænger ubehagelige lugte op fra deres afløb, hvilket ofte skyldes, at vandlåsen ikke bruges så ofte eller suges tom, hvilket medfører, at der ikke noget vand til at stoppe lugten fra afløbet. Det kan fx forekomme i sommerhuset, gæstetoilettet derhjemme, toilettet, når man tænder for gulvvarmen, i kælderen eller i bryggerset, men også i bygninger med gulvafløb, som står tomme i en periode.

Høj vandgennemstrømning

Med lugtspærren SureSeal® i afløbet forhindrer den lugten i at komme op. Lugtspærren lukker stadig vandet ud, helt op til 246 liter vand i minuttet, og da de største brusere normalt lukker 18 liter vand ud i minuttet, er det slet ikke noget problem.

En effektiv løsning

”Lugtspærren SureSeal® har hjulpet rigtig mange mennesker, da den er særdeles effektiv til at stoppe ubehagelige lugte. Derfor er den optimal i alle bygninger, hvor der er afløb i gulvet,” fortæller Jim Skov fra firmaet Waterless Scandinavia, der sælger lugtspærren SureSeal®. Han tilføjer, at folk ofte først gør noget, når lugten er blevet et problem, men med SureSeal® kan man fra start af forhindre den ubehagelige lugt i at skabe problemer.

Hent løsbladet ''Den unikke lugtspærre til gulvafløb'' her.

Nem og enkel montering

SureSeal® er uhyre nem og enkel at montere. Den har en kraftig forseglingsmembran i gummi og silikone, som sikrer en perfekt tilpasning, når den trykkes ned i afløbet. Lugtspærren er selvrensende, så hårrester eller lignende glider nemt forbi og ikke hænger fast. Det er vigtigt, at man måler sit afløb inden bestilling, så man ved, hvilken diameter, man skal bruge i sit afløb.

Download teknisk blad her.

Garanti

Der er 10 års garanti på SureSeal®.

Yderligere information: www.waterless.dk,
tlf. 7444 1181, E-mail: info@waterless.dk

Mere om produktet Lugtspærrer til afløb

Lugtspærrer til afløb

I Waterless har vi fokus på at finde lige netop de løsninger, der skaber værdi

SureSeal - Unik lugtspærre
SureSeal Teknisk info

SureSeal Teknisk info

Læs teknisk information til SureSeal lugtspærre

Læs mere

SureSeal Lugtspærre til gulvafløb

SureSeal Lugtspærre til gulvafløb

Se video om SureSeal Lugtspærre her

Læs mere

Referenceprojekter fra Waterless Scandinavia ApS