Trylleskov Strand

Dato: 17 maj 2018

Trylleskov Strand er et helt nyt boligområde ved Solrød Strand, og første etape omfatter 54 dobbeltvillaer og 28 rækkehuse i to plan samt et fælleshus med pool. De første 33 dobbeltvillaer er færdigbyggede, og frem til 1. juni 2018 vil ejerne flytte ind løbende, efterhånden som resten af boligerne bliver færdiggjort. Boligerne udføres i en lys og moderne stil med lyse vægge, store vinduespartier, brede egetræsplankegulve og store fliser på badeværelserne.

Opnå økonomiske fordele med StoVentec facadesystemet

Alternativ facadekonstruktion

Under projekteringen foreslog bgb a.s., der er totalentreprenør på projektet, en alternativ opbygning af husene, hvor en del af huset udføres som træelementer. Derved opnår bygherre både en økonomisk og en tidsmæssig besparelse. Der opbygges en facadekonstruktion, og til sidst pudses facaderne, så husene får en flot, hvid finish.

StoVentec facadesystem

Som facadesystem valgte man StoVentec, der er den ideelle løsning når man ønsker et stabilt og fleksibelt facadesystem. Systemet er en fugtsikker, ventileret og drænende facadebeklædning med dokumenteret brandsikkerhed. StoVentec kan anvendes både ved nybyggeri og renovering og kan monteres på forskellige underlag som beton, murværk, puds og lette ydervægge. Til den afsluttende beklædning tilbyder Sto et stort udvalg af individuelle designmuligheder fra glaspaneler og beklædning med sten, keramik eller glasmosaik til fugefri pudsoverflader.

Sto hjælper med projekteringsassistance

Projekteringsassistance

Firmaets StoDesign afdeling kan hjælpe med at vælge det rigtige materiale og den rigtige farve til projektet. Rådgivningen er baseret på Sto-løsningernes høje tekniske niveau, samtidig med at der tages hensyn til samspillet mellem lys, farve, materiale, funktion og sammenhæng. Samtidigt får man i alle situationer, løsninger, som opfylder tekniske krav til holdbarhed og energieffektivitet.

BIM-modellen

Med værktøjet BIM, eller Building Information Modelling, kan man desuden selv oprette en digital model, som indeholder al relevant information om et produkt eller et helt byggeprojekt. Sammenlignet med traditionelle 3D-tegninger inkluderer BIM-modellen også parametre som omkostninger, materialetype, materialeforbrug, mængder, udseende og funktion. Med BIM-modellen kan man visualisere design og funktionalitet, forudsige omkostninger, undgå komplikationer, samt analysere klima og ydelse, hvilket giver de bedste forudsætninger for at beregne projektet og spare tid, materiale og penge.

Yderligere information: www.sto.dk, tlf. 70 27 01 43.

Referenceprojekter fra Sto Danmark A/S

Bynkevej

Bynkevej

Indv.renovering | Aalborg | 8,0 Mio.Kr

Indv.renovering af boligblokke i Aalborg med 9 lejligheder på 3 etager . Selv...

Campus Aalborg

Campus Aalborg

Nybygning | Aalborg | 450,0 Mio.Kr

Nybygning af universitet i Aalborg . Selve byggeriet er påbegyndt oktober 201...

Uddannelsescampus - Sosu Aalborg

Uddannelsescampus - Sosu Aalborg

Nybygning | Aalborg | 250,0 Mio.Kr

Nybygning af undervisningsfaciliteter i Aalborg på 5 etager . Selve byggeriet...

Børnehuset ved Glyptoteket

Børnehuset ved Glyptoteket

Nybygning | København | 15,0 Mio.Kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i København på 2 etager . Selve byggeriet er...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår