Trinlydsgaranti

Dato: 28 Feb 2019

Knudsen Kilen har udviklet lyddæmpere til brug med opklodsningsserierne Kombi, Kombi Max og Knudsen Lydkiler, og de leveres nu alle med den nyudviklede lyddæmpersål, som stadig giver den bedste trinlydsdæmpning, men nu med en minimal komprimering. Under et trægulv på strøer kan lyddæmperen optage 50% af den energi, der før forplantede sig til etagen nedenunder. Når gulvstrøerne opklodses, anbringes lyddæmperen hurtigt og let nederst i opklodsningen.


Se film om Kombi Max systemet her.

Akkrediterede rapporter bekræfter effekten

DELTA har i samarbejde med DTU foretaget forbelastede fuldskalatests af lyddæmperne. De fastslår i en akkrediteret rapport, at lyddæmperne forbedrer dæmpningen af trinlyd væsentligt med 3-4 dB. En orienterende måling viser ydermere, at trægulvet også giver luftlydsisolationen en forbedring på 3-4 dB.

Design der virker i praksis

Lyddæmperne er beregnet til en placering nederst i opklodsningen. Her er den ikke i fare for at blive ’kortsluttet’ af de skruer eller søm, der holder strøen sammen med opklodsningen.

Mere info

Hent akkrediterede testrapporter samt målingen af luftlydsisolation her.

Knudsen Kilen er altid behjælpelig i forbindelse med projektering af nybyggeri og renoveringsopgaver.

Få mere information om Knudsen Kilen produkter her eller på tlf. 4776 0101.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår