Tradition fra Damixa, når dit køkken og badeværelse fortjener det bedste

Dato: 23 jun 2020

DAMIXA TRADITION NÅR DIT KØKKEN OG BADEVÆRELSE FORTJENER DET BEDSTE

Damixa præsenterer H.C. ANDERSEN COLLECTION

H.C. Andersen-kollektionen udspringer af et ønske om at opgradere et klassisk design med nutidens funktionalitet. Det fortæller Claus Rantzau, som er designingeniør hos Damixa og manden bag et-grebsudgaven i serien: “Den klassiske, gamle vandhane er unik med sin romantiske stil og et strejf af fransk landkøkken. Det er et velkendt design, som var populært gennem mange år. Derfor skal en designopgradering, ikke mindst med tilføjelsen af en nutidig variant med etgrebsbetjening, foretages meget nænsomt.” Han tilføjer “Vi arbejdede meget med detaljerne for at bevare alle kendetegnene. Materialer, former, ornamentering med porcelæn osv. passer til den oprindelige stil, mens vi indeni har tilføjet moderne teknologi og funktionalitet.”

Læs hele historien om Tradition-serien her

Damixa præsenterer  H.C. ANDERSEN COLLECTION

DIT KØKKEN OG BADEVÆRELSE FORTJENER DET BEDSTE

H.C. Andersen kollektionens brede udvalg af køkken-, håndvaskarmaturer, brusesystemer og brusesæt giver dig frihed til at vælge - uden at gå på kompromis. Har du brug for et komplet brusesystem med hoved- og håndbruser? Eller måske et nyt armatur til dit køkken eller badeværelse? Uanset hvad du har brug for, er H.C. Andersen kollektionen løsningen.

H.C. Andersen kollektionens brede udvalg af køkken-, håndvaskarmaturer, brusesystemer og brusesæt Tradition-serien, køkken og bad fra FM Mattsson

EN MODERNE KLASSIKER

Klassisk. Nostalgisk. Moderne Tradition møder fornyelse i vores H.C. Andersen Collection - Damixas hyldest til den store, danske eventyrdigter. H.C. Andersen Collection er inspireret af det klassiske, gamle vandhanedesign med to greb, og opdateret med moderne Damixa-teknologi indeni. Tradition fås også i en variant med et-grebsbetjening. Klassisk eller moderne klassisk? Du bestemmer. Også om du vil have dit armatur i krom, poleret messing eller kobber.

Se alle de smukke produkter i Tradition-serien her

Referenceprojekter fra FM Mattsson Mora Group Danmark

Odense Kommune, Skattehuset

Odense Kommune, Skattehuset

Indv.renovering | Odense Kommune | 6,0 Mio.Kr

Indv.renovering af kontorbygning svarende til 1 bygninger i Odense Kommune på...

Glostrup Boligselskab

Glostrup Boligselskab

Udv.renovering | Glostrup | 110 Mio.kr

Udv.renovering af boligblokke svarende til 2 bygninger i Glostrup med 162 lej...

Politiskolen Afd. F

Politiskolen Afd. F

Tilbygning | Brøndby | 40,0 Mio.Kr

Tilbygning af specialskole i Brøndby på 2 etager hvor den ene etage er under ...

Valby Skole

Valby Skole

Udv.renovering | København | 10 Mio.Kr

Udv.renovering af skole 0-10, klasse i København på 4 etager . Selve byggerie...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår