THE KRANE

THE KRANE er en prestigefyldt ombygning af en industrikran til eksklusiv luksussuite med spa og møderum. I THE KRANE tjekker gæsterne ind i en luksussuite med egen spa og konferencelokale med glasvægge, der giver fuldt udsyn hele vejen rundt. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

InVentilate Aps

THE KRANE

THE KRANE er en prestigefyldt ombygning af en industrikran til eksklusiv luksussuite med spa og møderum, som InVentilate har leveret ventilationssystemet MicroVent til. Højt over jorden og med imponerende havudsigt har ejer Klaus Kastbjerg og arkitekt Mads Møller fra Arcgency skabt en svævende oase.

I THE KRANE tjekker gæsterne ind i en luksussuite med egen spa og konferencelokale med glasvægge, der giver fuldt udsyn hele vejen rundt. - Møderummet er helt i glas for at skabe kontakt til omgivelserne, havet og vejrets skifte, og derfor er det virkelig en udfordring at skabe et godt indeklima. Vi har valgt MicroVent for at kunne skabe et konstant flow af frisk luft uden på nogen måde at forstyrre oplevelsen - hverken med lyd eller visuelt, fortæller arkitekt og master builder Mads Møller.

Med sit rørløse design optager MicroVent ingen plads og indgår usynligt i indretningen. - Glasboksen står som en stram, ren geometri i krankonstruktionen, og vi ønskede en ventilationsløsning, der ikke fylder noget, forklarer Mads Møller, der er gået efter dansk design af høj kvalitet til projektet.

Oplev hele konceptet på thekrane.dk


Schüco Denmark ApS

Det eksklusive lille hotel, spa og mødelokaler i den gamle kulkran beliggende i Københavns Nordhavn er udført med facadeprofiler og skydedøre i aluminium fra Schüco.
Skydedørene er udført af Schüco producent AN Metalfacader ApS i ASS 70.HI (Aluminium Sliding System, 70 mm (profilbredde), High Insulation. Da aluminium er et ekstremt stærkt materiale kan det egner det sig til store skydeelementer, som også kan placeres tæt på vandet.


Produktkoblinger

Facader

Det findes som udgangspunkt tre forskellige konstruktioner af glasfacader


MicroVent 2-8 - ventilationssystem

Effektivt og energibesparende decentralt ventilationssystem uden rør.


Skyde-/ foldesystemer

Skydedøre: Fleksibilitet på højt niveau


Relaterede projekter

Hotel Nyborg Strand - Wellnessbygning

Hotel Nyborg Strand - Wellnessbygning

Nybygning | Nyborg | 20 Mio.kr

Nybygning af wellness i Nyborg . Selve byggeriet er påbegyndt april 2017 med ...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår