Tata Steel – Confidex® Garanti

Annonce – Dato 7 Feb 2019

Confidex® er den længste og mest omfattende garanti til færdigbehandlede stålprodukter i Europa. Der udstedes nu Confidex® Garanti på Colorcoat HPS200 Ultra® og Colorcoat Prisma® i op til 40 år.
Uovertruffen forbedring af farvestabilitet og fastholdelse af glans giver et betydeligt mere holdbart produkt med længere levetid.

Tata Steel – Confidex® Garanti er den mest omfattende garanti til færdigbehandlede stålprodukter Colorcoat HPS200 Ultra® og Colorcoat Prisma® kan modstå påvirkning af vejr og vind

Colorcoat HPS200 Ultra® og Colorcoat Prisma® kan modstå påvirkning af vejr og vind på grund af kombinationen mellem dets Galvalloy™ metallic underlag og unikke belægning. Confidex® dækker fabriksklippede kanter i hele garantiperioden uden behov for obligatoriske årlige inspektioner for at forblive gyldig.

Fordelene ved en Confidex® registrering

I det usandsynlige tilfælde, at der opstår et belægningsproblem, kan bygningsejeren kontakte Tata Steel direkte, uanset den kontraktmæssige forsyningskæde, og derved spare tid og penge og undgå unødvendig juridisk inddragelse eller dermed forbundne omkostninger.

Derudover skelner garantien ikke mellem forskellige taghældninger over 1 grad. Garantien kan overdrages fuldt ud til nye ejere af bygningen. Arkitekter, bygherrer og entreprenører, der er interesseret i mere information om Confidex® kan kontakte Tata Steel Danmark via dk@cbsnordic.com eller 8953 2000.

Confidex® Garantien kan registreres her.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår