Colorcoat HPS200 Ultra® - Ekstrem holdbarhed

Annonce – Dato 5 sep 2019

Colorcoat HPS200 Ultra® er udviklet til krævende miljøer udendørs som indendørs. Produktet er velafprøvet igennem såvel naturlige som accellerede test. Ofte langt udover påkrævede standarder. Mange projekter dokumenterer tillige egenskaber og holdbarhed.

Colorcoat HPS200 Ultra® - Ekstrem holdbarhed

Fremragende testresultater betyder, at Colorcoat HPS200 Ultra® er klassificeret som et CPI5-produkt i henhold til EN 10169:2010. Det er højeste klassifikationsniveau for korrosionsbeskyttelse til indendørs miljøer. Derfor er Colorcoat HPS200 Ultra® egnet til de mest krævende indendørs anvendelser, som f.eks. til svømmehaller, rensningsanlæg og kraftværker m.fl.. Produktet giver en bæredygtig løsning, og tilbyder iøvrigt markedets mest omfattende garantier.

Produkt med to vejrsider

Colorcoat HPS200 Ultra® har en robust bagsidebelægning. Tata Steel tilbyder imidlertid et endnu stærkere alternativ, med to vejrsider. I bygninger med krævende indendørs som udendørs miljø er denne belægning en optimal bekyttelse. For eksempel til specielle industrianlæg og kraftværker.

Colorcoat HPS200 Ultra® er klassificeret som et CPI5-produkt i henhold til EN 10169:2010Korrosionsbeskyttelse og belægning

Korrosionsbeskyttelse

Colorcoat HPS200 Ultra® anvender den enestående og afprøvede Galvalloy™ metalbelægning fra Tata Steel. Galvalloy™ er fremstillet af en særlig blanding af 95% Zink (Zn) og 5% Aluminium (Al), der opfylder EN 10346:2009. Forholdet mellem Zink og Aluminium giver sammenlignet med konventionel varmgalvaniserede belægninger en stærk barriere og bedre beskyttelse. Foruden uovertruffen korrosionsbeskyttelse af de klippede kanter.

Arkitekter, bygherrer og entreprenører, der er interesseret i mere information om Colorcoat HPS200 Ultra® tekniske ydeevne eller et projektspecifik tilbud, kan kontakte Tata Steel Danmark på dk@cbsnordic.com eller 8953 2000.

Se også www.tatasteelconstruction.dk