Tata Steel – BIM DNA Profiler

Annonce – Dato 14 mar 2019

Tata Steel har lanceret den nye DNA Profiler, et banebrydende BIM- og produktdata­værktøj til over 6.000 af vores europæiske byggeprodukter som støtte for arkitekter, byggerådgivere, ingeniører og byggepladsledere med hensyn til design og ledelser af deres byggerier.

DNA Profiler er den første i sin art og er skabt for at minimere data-overbelastning, og den vil give brugerne mulighed for – uanset hvilket trin i byggeprocessen det handler om – at hente det nøjagtige niveau af BIM-data, de har behov for i formater som Autodesk Revit, ARCHICAD, Tekla, Allplan og Trimble SketchUp.

Ud over vores DNA Profiler kan du få adgang til vores BIM-indhold på BIMobject her eller følge linket på de enkelte produktsider her på web-siden. 

Hvad er BIM?

BIM er en forkortelse for Building Information Modelling. Det beskriver processen med at tegne en bygning i samarbejde med et fælles system af computermodeller (3D) fremfor separate tegningssæt. Men BIM er meget mere end bare tegninger. Modellerne omfatter muligheden for at tilføje data for hvert enkelt produkt (objekt) inden for bygningen eller enheden.

Fra starten vil dataene, der leveres af byggeproduktet, inkludere aspekter som producentens kontaktoplysninger, mekaniske egenskaber, ydelseskarakteri­stikker, vedligeholdelseskrav og garantiperioder. I fremtiden vil det blive udvidet til at indeholde leveringstider, prissætning og meget, meget mere.

Gratis registrering til DNA Profiler for dine BIM-objekt-data

Det giver enorme fordele i form af besparelser af omkostninger og tid, meget større nøjagtighed i beregninger og undgåelse af fejl, ændringer og omarbejd­ninger på grund af informationstab. Men brug af BIM omfatter meget mere end bare ændring af den software, der bruges. For at opnå alle de fordele, der her tilbydes, skal alle arkitekter, ingeniører, bygge- og produktionsvirksomheder lære at arbejde på fundamentalt nye måder.

Hos Tata Steel anerkender vi denne udvikling frem mod en opkoblet, digital verden og udvikler vores systemer og processer derefter. Behovet for at levere mere information i flere formater via internt forbundne kanaler er en vigtig del af vores langtidsstrategi for byggeri.

Er du interesseret i mere information om DNA Profiler, kan du kontakte Tata Steel Danmark via dk@cbsnordic.com eller 8953 2000. Se mere om Tata Steel her.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår